Apu

Krista Kososen ja Antti Jokisen hulppeat julkkishäät ja tyrmäävän hyvännäköinen hääpari - kuvat


Näyttelijä Krista Kososella ja ohjaaja Antti Jokisella on yksi yhteinen lapsi.
Teksti Selina Keränen
Kuvat Jaakko Jaskari

Vaikka prinssi Harry ja Meghan Markle varastivat päähuomion viikonlopun häiden suhteen, he eivät olleet ainoa avioon astunut julkkispari. Myös näyttelijä Krista Kosonen ja ohjaaja Antti Jokinen menivät lauantaina (19.5.) naimisiin. Hääjuhlaa vietettiin Helsingin Valkoisessa salissa.

Jo kuutisen vuotta yhdessä olleella pariskunnalla on 2,5-vuotias tytär.

Kosonen kertoi asiasta Instagramissa, minkä lisäksi hän postasi muutaman kuvan juhlista.

Krista Kososen upea hääpuku oli halterneck-tyyppinen, kuten Meghan Marklen toinen hääasukin. Suunnittelija oli Katri Niskanen.

Häävierasjoukko oli tietysti tupaten täynnä viihdealan ammattilaisia. Cannesissa vastikään juhlittu Jasper Pääkkönen oli Jokisen bestman, ja kuvan perusteella Kososella oli kolme kaasoa: Armi Toivanen, Laura Birn ja Elina Knihtilä. Omassa Instagramissaan Pääkkönen hehkutti Jokista yhdeksi maailman parhaista ystävistään ja Kososta kauneimmaksi morsiameksi.

Toivanen julkaisi myös vähän rennomman hääkuvan poppoosta:

Häävieraina nähtiin muun muassa Kososen Putous-kollega Aku Hirviniemi ja imitaattori Jaakko Tamminen, jotka ilmeisesti myös esiintyivät häissä. Aku kaivoi naftaliinista vanhan Putous-hahmonsa Samppa Linnan:

Viikonloppuna juhlistettiin myös Krista Kososen ja Antti Jokisen synttäreitä. Jokisen synttärit olivat 26. huhtikuuta ja Kososen viikon päästä 28. toukokuuta. Kososelle vuorossa on 35, Jokinen täytti 50. Synttärijuhlia ennakoitiin jo perjantaina Löylyssä muun muassa ohjaaja Aku Louhimiehen kera.

Häät olivatkin yllätys juhlavieraille, jotka luulivat tulevansa juhlistamaan tuplasynttäreitä. Ainakin näyttelijä Jukka Rasila yllättyi.

- Poijaat ovat yllättyneet, kun synttäribailut muuttuikin hääjuhliksi!! ”Meitä narutettiin!”, Rasila kirjoitti Instagramissa:

Häät eivät loppuneet lyhyeen, sillä jatkoja vietettiin Instagramin perusteella parikin päivää muun muassa Helsingin keskustassa sekä Jasper Pääkkösen ja Antero Vartian Löyly-saunaravintolassa.

Apu onnittelee hääparia!

Hääkuvat Jan Lönnberg.

Julkaistu: 21.5.2018