Koti-isä Arttu Wiskari: "Levytän kappaleet studiolla öisin"
Puheenaiheet
Koti-isä Arttu Wiskari: "Levytän kappaleet studiolla öisin"
Kahden pienen lapsen isä Arttu Wiskari on päivät koti-isänä. Studiolla hän viihtyy öisin.
Julkaistu 25.8.2016
Apu

Arttu Wiskari on ollut viime ajat koti-isänä. Alle vuoden ikäinen Aamu-tytär on kietonut isänsä pikkurillin ympäri.

- Poikamme on ihan jumalattoman villi. Mutta tyttö osaa kyllä kitistä ja vaatia enemmän. En raski laittaa häntä päiväkotiin ennen kun hän osaa kävellä.

Perheen esikoinen, Aatto-poika on arkisin päiväkodissa. Artun Pauliina-vaimo käy päivätöissä. Laulajan eläkkeellä oleva äiti auttaa lastenhoidossa, kun Artulla on työmenoja.

- Onhan tämä välillä haastavaa, kun pitää rakentaa yhtä aikaa uraa ja lasten lapsuutta. Ei pitäisi stressata niin paljon, olenko paikalla vai en. Mutta kai se on osa vanhemmuutta.

Viime aikoina Wiskari on keskittynyt uuden albumin levyttämiseen. Levy on tarkoitus saada ulos tämän vuoden puolella. Kappaleet hän levyttää studiolla yöaikaan.

- Olen tehnyt kaikki kolme albumiani yöaikaan. Silloin on rauhallista, kukaan ei ole yöllä studiolla säätämässä. Eikä ole kiire mihinkään, kun kukaan ei sovi yöksi mitään. Istutaan usein kahdestaan tuottajan kanssa ja jauhetaan paskaa. Välillä tehdään musaa, Wiskari kertoi Tähdet tähdet -ohjelman kolmannen kauden kilpailijoiden julkaisutilaisuudessa. 

Wiskari on yksi ohjelman yhdeksästä tähtilaulajasta. 

-  Mietin muutaman päivän osallistumista. Nyt on sitten jo paskat housussa. On tämä Dancing on ice -ohjelmaan verrattuna siitä helpompaa, että tässä ollaan sentään kosketuksissa musan ja laulamisen kanssa,  laulaja sanoo. 

Wiskarin Kuningaslohi -single julkaistaan 2.9.  

Kommentoi »