Apu

Kiusattu tanssioppilas Jannika B: Nyt näen itseni eri silmin

Kiusattu tanssioppilas Jannika B: Nyt näen itseni eri silmin
Tanssii tähtien kanssa -ohjelman loppumetreille selvinnyt laulaja on kokenut nuorempana kiusaamista, josta eheytymisessä tanssi on auttanut.
Julkaistu: 23.11.2019

Suosittu Tanssii tähtien kanssa on tänä vuonna ollut todella kovatasoinen. Laulaja Jannika B on onnistunut viikosta toiseen vakuuttamaan sekä tuomarit että katsojat yhdessä opettajansa Aleksi Seppäsen kanssa.

– Tämä on ollut käänteentekevä kokemus, sillä olen löytänyt tanssin takaisin elämääni. Olen taantunut ihanasti 15-vuotiaaksi itsekseni ja olen päässyt sitä kautta käsittelemään sen aikaisia epävarmuuksiani, nuorempana tanssinut Jannika mietti World Visionin tapahtumassa, jossa hankittiin kummeja kehitysmaiden lapsille.

Hän on kertonut aikaisemmin kärsineensä kiusaamisesta kouluaikoinaan.

– Osallistuminen ohjelmaan on ollut eheyttävää, sillä sain aikoinani kuulla, että kehoni on väärän mallinen. Nyt näen itseni ihan eri silmin. Olen huomannut, että näytän kauniilta. Se on ollut herättävä kokemus, sillä olen epävarma.

Viimeiset lähetykset ovat käsillä ja Jannika myöntää, että väsymys alkaa jo painaa.

– Treenaamme neljä päivää viikossa, joten ajan aamuisin Heinolasta Helsinkiin. Lisäksi minulla taitaa olla pikkuvarpaassa hiusmurtuma, koska se on ihan kipeä ja turvonnut. Vyötäröstäkin on lähtenyt senttejä.

Tanssiminen ohjelmassa on laulajan mukaan sekä fyysisesti että henkisesti rankkaa.

– Haluan niin paljon onnistua opettajan ja ohjelman vuoksi, en sen vuoksi, että itse haluaisin voittaa tai olla täydellinen. Mukana on niin paljon ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa meidän onnistumisen eteen. Kyllä se luo myös paineita.

Viimeisiin lähetyksiin Jannika valmistautuu hierojalla ja herkuttelemalla.

– Eilen ostin kaupasta viisi suklaalevyä, sipsiä ja dippiä. Sitten katsoimme Barbi-elokuvaa Martta-tyttäreni kanssa, kävimme saunassa ja menimme ajoissa nukkumaan.

Kommentoi »