Eeva

Eevan kirjaklubi tuo kirjailijat kotiisi ja korviisi – tule mukaan!

Eevan kirjaklubi tuo kirjailijat kotiisi ja korviisi – tule mukaan!
Tervetuloa Eevan kirjaklubiin! Eevan kirjaklubi on kirjatapahtuma sinulle, joka rakastat lukemista. Virtuaalisen tilaisuuden vieraaksi saapuu ajankohtainen kirjailija, jota päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki haastattelee kaikesta kirjoihin liittyvästä. Kuuntele myös Eevan kirjaklubi -podcast!
Julkaistu: 23.11.2021

Eevan kirjaklubi on kirjatapahtuma sinulle, joka rakastat lukemista. Tunnin kestävässä kohtaamisessa Eevan päätoimittaja ja kirjasieppo Mari Paalosalo-Jussinmäki haastattelee ajankohtaista kirjailijaa kaikesta kirjoihin liittyvästä: kirjoittamisesta, lukemisesta ja kirjoittajan elämästä.

Eevan kirjaklubin joulukuun vieras on kirjailija Laura Malmivaara. Pääset mukaan omalta kotisohvaltasi, sillä klubi kokoontuu netissä.

Kirjaklubin osallistujana voit hankkia Malmivaaran esikoisteoksen Vaiti erikoishintaan. Lisäksi arvomme palautekyselyyn vastanneiden kesken kolme uutuusromaania.

Eevan kirjaklubi kokoontuu suunnilleen kerran kuukaudessa. Jokaisesta kohtaamisesta tehdään videotallenne sekä podcast. Tervetuloa mukaan!

Vain tilaajille! Eevan kirjaklubin joulun erikoislähetys: vieraana Kaari Utrio

Hyvä Eevan tilaaja,

Lähetys tulee kirjailija Kaari Utrion luota Somerniemeltä. Suomalaisen kirjallisuuden suurnainen on luvannut kertoa kirjaklubilaisille kirjoittamisesta, lukemisesta ja siitä, miltä elämäkerran ilmestyminen tuntui. Tämä kirjaklubi avaa ovensa vain Eevan tilaajille.

Pääset tälläkin kertaa mukaan omalta kotisohvaltasi, sillä lähetystä voi seurata tuttuun tapaan netissä.

Eevan kirjaklubi -podcast tuo kirjailijat korviisi – kuuntele aiemmat klubit missä ja milloin haluat

Jos rakastat kirjoja, lukemista ja kirjoista ja lukemisesta puhumista, rakastat Eevan kirjaklubia. Eevan päätoimittaja ja kirjasieppo Mari Paalosalo-Jussinmäki haastattelee suosikkikirjailijoita kaikesta kirjoihin liittyvästä ja vähän muustakin. Jokainen jakso päättyy 20 kysymykseen, joihin on vain hyviä vastauksia.

Kuuntele Eevan kirjaklubia Spotifyssa! Löydät sen myös Google Podcasteista ja muista yleisimmistä podcast-palveluista. Artikkeli päivittyy.

Jakso 8: Sirpa Kähkönen

Tulossa.

Jakso 7: Arttu Tuominen ja insinöörin salainen puoli

Porilainen Arttu Tuominen on ympäristöteknologian insinööri ja kirjailija, jonka synkissä rikosromaaneissa salattavaa on paitsi rikollisilla myös poliiseilla. Eevan kirjaklubissa hän puhuu muun muassa heittäytymisen vaikeudesta, excelin hyödyllisyydestä ja siitä, mikä elämässä on tärkeintä.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 6: Rosa Liksom ja kertomus nimettömästä tytöstä

Eevan kirjaklubin kuudes vieras on Suomi-kirjallisuuden ikoni Rosa Liksom. Hän puhuu muun muassa lehmistä ja nimettömistä päähenkilöistä, kertomuksen ja tarinan erosta, kustannustoimittajan tärkeydestä ja siitä, miksi nuorena ei kannata lukea kirjoja. Lisäksi hän paljastaa, mitä ajattelee roboteista ja takinkääntäjistä.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 5: Hanna Brotherus ja elämä, joka on yksi suuri häiriö

Eevan kirjaklubin viides vieras on tanssija, koreografi, ohjaaja ja esikoiskirjailija Hanna Brotherus.

Eevan kirjaklubin viides vieras on tanssija, koreografi, ohjaaja ja esikoiskirjailija Hanna Brotherus. Kirjaklubissa hän puhuu muun muassa huikean suositun Ainoa kotini -kirjan saamasta palautteesta, häpeän kohtaamisesta ja siitä, miksi elämä on häiriö. Lisäksi hän paljastaa, kuka hän haluaisi olla yhden päivän ajan.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 4: Anna-Leena Härkönen ja mustan huumorin voima

Eevan kirjaklubin neljäs vieras on kirjailija, käsikirjoittaja ja näyttelijä Anna-Leena Härkönen.

Eevan kirjaklubin neljäs vieras on kirjailija, käsikirjoittaja ja näyttelijä Anna-Leena Härkönen. Kirjaklubissa hän puhuu muun muassa Häräntappoaseen huimasta suosiosta, mustasta huumorista ja yksinäisyyden pelon voittamisesta. Minkä neuvon hän antaisi nuorelle itselleen?

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 3: Hannu-Pekka Björkman ja huijarisyndrooman kukistaminen

Eevan kirjaklubin kolmas vieras on näyttelijä ja kirjailija Hannu-Pekka Björkman.

Eevan kirjaklubin kolmas vieras on näyttelijä ja kirjailija Hannu-Pekka Björkman. HP on myös Eeva-lehden rakastettu kolumnisti. Kirjaklubissa hän puhuu muun muassa kirjoittaessa iskeneestä huijarisyndroomasta, Dantesta ja siitä, mikä saa näyttelijän pysähtymään.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 2: Anneli Kanto ja luovan kiroilun historia

Eevan kirjaklubin toinen vieras on historiallisista romaaneistaan tunnettu Anneli Kanto.

Eevan kirjaklubin toinen vieras on historiallisista romaaneistaan tunnettu Anneli Kanto, josta tuli kirjailija vasta melkein kuusikymppisenä. Kirjaklubissa hän kertoo, miten aiheet löytävät hänet, miten keskiajalla kiroiltiin ja miten äidin Alzheimer vaikutti hänen työhönsä.

Jos muuten haluat nähdä Hattulan kirkon seinämaalauksia, löydät videon täältä.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 1: Leena Lehtolainen ja 99 päiväkirjaa

Eevan kirjaklubin ensimmäinen vieras on rikoskirjailija Leena Lehtolainen.

Eevan kirjaklubin ensimmäinen vieras on rikoskirjailija Leena Lehtolainen, joka on kirjoittanut päiväkirjoja 50 vuotta ja romaaneja melkein yhtä kauan. Kirjaklubissa hän kertoo, miltä tuntuu joutua suljetuksi putkaan, miksi hän kirjoittaa rikoksista ja mitä hän on oppinut rakkaudesta.

Kuuntele Spotifyssa!

Artikkeli on julkaistu 17.5.2021, päivitetty 23.11.2021.

1 kommentti