Eeva

Leena Lehtolainen ja Anneli Kanto käynnistävät Eevan kirjaklubin – Kuuntele uusi podcast!

Leena Lehtolainen ja Anneli Kanto käynnistävät Eevan kirjaklubin – Kuuntele uusi podcast!
Eevan kirjaklubi on podcast sinulle, joka rakastat lukemista. Ensimmäisen jakson vieraana on supersuosittu rikoskirjailija Leena Lehtolainen, toisessa vieraaksi saapuu hurmaava historian taitaja Anneli Kanto. Kumpikin puhuu haastattelussa siitä, miksi kirjoittaa ja mitä on oppinut rakkaudesta.
Julkaistu: 17.5.2021
Jos rakastat kirjoja, lukemista ja kirjoista ja lukemisesta puhumista, rakastat Eevan kirjaklubia. Eevan päätoimittaja ja kirjasieppo Mari Paalosalo-Jussinmäki haastattelee suosikkikirjailijoita kaikesta kirjoihin liittyvästä ja vähän muustakin. Jokainen jakso päättyy 20 kysymykseen, joihin on vain hyviä vastauksia.
Kuuntele Eevan kirjaklubia Spotifyssa! Löydät sen myös Google Podcasteista ja muista yleisimmistä podcast-palveluista.

Jakso 3: Hannu-Pekka Björkman ja huijarisyndrooman kukistaminen

Eevan kirjaklubin kolmas vieras on näyttelijä ja kirjailija Hannu-Pekka Björkman. HP on myös Eeva-lehden rakastettu kolumnisti. Kirjaklubissa hän puhuu muun muassa kirjoittaessa iskeneestä huijarisyndroomasta, Dantesta ja siitä, mikä saa näyttelijän pysähtymään.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 2: Anneli Kanto ja luovan kiroilun historia

Eevan kirjaklubin toinen vieras on historiallisista romaaneistaan tunnettu Anneli Kanto, josta tuli kirjailija vasta melkein kuusikymppisenä. Kirjaklubissa hän kertoo, miten aiheet löytävät hänet, miten keskiajalla kiroiltiin ja miten äidin Alzheimer vaikutti hänen työhönsä.
Jos muuten haluat nähdä Hattulan kirkon seinämaalauksia, löydät videon täältä.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 1: Leena Lehtolainen ja 99 päiväkirjaa

Eevan kirjaklubin ensimmäinen vieras on rikoskirjailija Leena Lehtolainen, joka on kirjoittanut päiväkirjoja 50 vuotta ja romaaneja melkein yhtä kauan. Kirjaklubissa hän kertoo, miltä tuntuu joutua suljetuksi putkaan, miksi hän kirjoittaa rikoksista ja mitä hän on oppinut rakkaudesta.

Kuuntele Spotifyssa!

1 kommentti