Eeva

Hanna Brotherus puhuu häpeän kohtaamisesta Eevan kirjaklubissa – Kuuntele uusi podcast!

Hanna Brotherus puhuu häpeän kohtaamisesta Eevan kirjaklubissa – Kuuntele uusi podcast!
Eevan kirjaklubi on podcast sinulle, joka rakastat lukemista. Eevan kirjaklubin viides vieras on tanssija, koreografi, ohjaaja ja esikoiskirjailija Hanna Brotherus. Kirjaklubissa hän puhuu muun muassa häpeän kohtaamisesta ja siitä, miksi elämä on häiriö. Kuuntele kaikki podcast-jaksot!
Julkaistu: 7.9.2021

Jos rakastat kirjoja, lukemista ja kirjoista ja lukemisesta puhumista, rakastat Eevan kirjaklubia. Eevan päätoimittaja ja kirjasieppo Mari Paalosalo-Jussinmäki haastattelee suosikkikirjailijoita kaikesta kirjoihin liittyvästä ja vähän muustakin. Jokainen jakso päättyy 20 kysymykseen, joihin on vain hyviä vastauksia.

Kuuntele Eevan kirjaklubia Spotifyssa! Löydät sen myös Google Podcasteista ja muista yleisimmistä podcast-palveluista. Artikkeli päivittyy.

Jakso 5: Hanna Brotherus ja elämä, joka on yksi suuri häiriö

Eevan kirjaklubin viides vieras on tanssija, koreografi, ohjaaja ja esikoiskirjailija Hanna Brotherus. Kirjaklubissa hän puhuu muun muassa huikean suositun Ainoa kotini -kirjan saamasta palautteesta, häpeän kohtaamisesta ja siitä, miksi elämä on häiriö. Lisäksi hän paljastaa, kuka hän haluaisi olla yhden päivän ajan.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 4: Anna-Leena Härkönen ja mustan huumorin voima

Eevan kirjaklubin neljäs vieras on kirjailija, käsikirjoittaja ja näyttelijä Anna-Leena Härkönen. Kirjaklubissa hän puhuu muun muassa Häräntappoaseen huimasta suosiosta, mustasta huumorista ja yksinäisyyden pelon voittamisesta. Minkä neuvon hän antaisi nuorelle itselleen?

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 3: Hannu-Pekka Björkman ja huijarisyndrooman kukistaminen

Eevan kirjaklubin kolmas vieras on näyttelijä ja kirjailija Hannu-Pekka Björkman. HP on myös Eeva-lehden rakastettu kolumnisti. Kirjaklubissa hän puhuu muun muassa kirjoittaessa iskeneestä huijarisyndroomasta, Dantesta ja siitä, mikä saa näyttelijän pysähtymään.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 2: Anneli Kanto ja luovan kiroilun historia

Eevan kirjaklubin toinen vieras on historiallisista romaaneistaan tunnettu Anneli Kanto, josta tuli kirjailija vasta melkein kuusikymppisenä. Kirjaklubissa hän kertoo, miten aiheet löytävät hänet, miten keskiajalla kiroiltiin ja miten äidin Alzheimer vaikutti hänen työhönsä.

Jos muuten haluat nähdä Hattulan kirkon seinämaalauksia, löydät videon täältä.

Kuuntele Spotifyssa!

Jakso 1: Leena Lehtolainen ja 99 päiväkirjaa

Eevan kirjaklubin ensimmäinen vieras on rikoskirjailija Leena Lehtolainen, joka on kirjoittanut päiväkirjoja 50 vuotta ja romaaneja melkein yhtä kauan. Kirjaklubissa hän kertoo, miltä tuntuu joutua suljetuksi putkaan, miksi hän kirjoittaa rikoksista ja mitä hän on oppinut rakkaudesta.

Kuuntele Spotifyssa!

Artikkeli on julkaistu 17.5.2021, päivitetty 7.9.2021.

1 kommentti