Tuulilasi

Kian paljasti uuden Picanton – tarjolla lisää tilaa

Kian paljasti uuden Picanton – tarjolla lisää tilaa
Kia on julkistanut ensimmäiset viralliset kuvat uudesta pikkuautostaan Picantosta. Uusi malli on säilyttänyt alle 3,6 metrin kokonaispituutensa, vaikka akseliväli on kasvanut.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 4.1.2017
Koreassa ja Saksassa suunniteltu uusi Picanto on nyt saavuttanut kolmannen sukupolven. Vuonna 2011 esitelty edeltäjäsukupolvi oli jo modernin ja pirteän näköinen tuttavuus. Uutuudessa on säilytetty sama perusilme, mutta autoon on tuotu aavistus lisää särmikkyyttä ja sporttisuutta. Piirteitä autossa on etenkin tuoreesta Kia Riosta.
Uuden Picanton kokonaispituus on identtinen edeltäjänsä kanssa (3 595 mm), mutta akseliväli on kasvanut 15 millillä. Tällä on pyritty parantamaan sekä auton sisätiloja että parantamaan auton ulkoista olemusta. Kia lupailee, että Picantossa olisi A-segmentin parhaat sisätilat.
Picantoon tarjotaan myös muista Kian malleista tuttua GT-Line-varustetasoa, joka lisää sporttisia somistuksia auton ulkopuolelle.
Uutuuden esittely suurelle yleisölle tapahtuu keväällä Geneven autonäyttelyssä.
Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.
Kommentoi »