Tuulilasi

Kian edulliselle jätti-SUV:lle arvostettu palkinto

Kian edulliselle jätti-SUV:lle arvostettu palkinto
8-paikkainen Kian suurin maasturi Telluride on saanut arvostetun Edmunds Top Rated Award -palkinnon. Telluride valittiin vuoden parhaaksi SUV:ksi.
Julkaistu: 12.12.2019

Massiivista autoa kuljettaa 3,6-litrainen V6-mylly, hevosvoimia löytyy 291 ja vääntöä 355Nm.

”Teimme kaikkemme joka ikisessä Telluriden suunnittelu- ja kehitysvaiheessa, emme halunneet hävitä laadussa ja yksityiskohdissa kenellekään. On huikea tunnustus, että Edmundsin asiantuntijoiden mielestä Telluride on yksi parhaista autoista tällä hetkellä. Tämä myös vankistaa mielikuvaa Kiasta huippuluokan autonvalmistajana”, sanoo Kia Motors American johtaja Michael Cole.

Edmunds Top Rated Awards rankkaa autoja vuosittain perusteellisten testien ja arviointien pohjalta.

”Kia Telluride on tyylikäs, tilava ja käytännöllinen. Paitsi että se on hieno ajettava, se myös näyttää ja tuntuu luksusluokan SUV:lta, mutta ilman valtavan suurta hintalappua. Mikään muu SUV ei ole yhtä kokonaisvaltaisen pätevä, siksi valitsimme sen vuoden parhaaksi SUV:ksi”, perusteli Edmundsin päätoimittaja Alistair Weaver.

Telluriden lähtöhinta Yhdysvalloissa on noin 32 000 dollaria eli noin 28 500 euroa, kallein ja varustelluin versio SX maksaa noin 42 500 dollaria eli noin 32 800 euroa. Auto ei ole myynnissä Suomessa.

6 kommenttia