Tuulilasi

Kia Picanto X-Line paljastetaan Frankfurtin autonäyttelyssä


Kia paljastaa Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa täysin uuden Picanto X-Line -mallin, joka ilmentää vaikutteita Kian crossover-malleista.
Kuvat Kia Press

Auton ulkonäkö yhdistää parhaat ominaisuudet ja vaikutteet Kia-malliston crossover- ja SUV-malleista, kuten Sportagesta ja Sorentosta. Picanto X-Linen rohkeaa muotoilua täydentävät auton persoonallisuutta korostavat väripaketit. Auton crossover-vaikutelmaa lisää korotettu maavara. Ajettavuuden takaa 1.0 T-GDI -bensaturbomoottori (100 hv), joka tekee siitä tehokkaimman Picanto-mallin koskaan.

”Esittelimme uuden Picanto-mallin Euroopassa aiemmin tänä vuonna ja auto myy edeltäjäänsä paremmin.  Picanton myynti (31 827 kpl) kasvoi vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla 23 prosenttia ja se on maailmanlaajuisesti yksi parhaiten myyvistä autoistamme. Täysin uusi X-Line tulee vauhdittamaan menestystämme”, sanoo Kia Motors Europen operatiivinen johtaja Michael Cole.

Picanto on ollut myyntimenestys myös Suomessa. Malli on ollut viime vuosien myydyin A-segmentin auto Suomessa.

Picanto X-Line erottuu ulkoisesti SUV-tyylisten puskureiden, alleajosuojien, uniikin ”Tiger Nose” -keulasäleikön sekä limenvihreiden sumuvalojen taustojen avulla. Auton visuaalista vaikutusta lisäävät mustat pyörien kotelot. Ulkonäön viimeistelevät näyttävät 16” vanteet.

Uuteen Picanto X-Lineen on saatavana Kian uusimpia mukavuus- ja turvallisuusvarusteita. Kojelaudan keskellä on” kelluva” informaatio- ja viihdejärjestelmä 7” kosketusnäytöllä. Picanton kosketusnäyttöön on saatavilla älypuhelinten integroimista varten Android Auto™- ja Apple CarPlay™ -palvelut. Uuteen Picantoon on tarjolla myös langaton matkapuhelimen latausmahdollisuus. Turvallisuutta kaupunkiympäristössä lisää automaattinen hätäjarrutustoiminto.

Kia Picanto X-Line tulee Euroopassa myyntiin vuoden 2017 viimeisellä neljänneksellä.

(Lähde: Kia)

Julkaistu: 6.9.2017