Tuulilasi

Kia paljasti ensimmäiset kuvat uudesta kompaktista katumaasturista – Eurooppaan tulossa Ceed crossover

Kia paljasti ensimmäiset kuvat uudesta kompaktista katumaasturista – Eurooppaan tulossa Ceed crossover
Kia Motors on paljastanut ensimmäiset kuvat uudesta kompaktista katumaasturistaan, joka esitellään virallisesti kesällä. Uusi malli yhdistää käytännölliset sisätilat ja ominaisuudet kompaktin katumaasturin kokoon.
Kuvat Kia

Auto on saanut vaikutteensa muotoiluun äskettäin esitellystä Kia SP Signature -konseptista. Moderni ja urbaani tyyli vetoaa myös nuoremman sukupolven vaatimuksiin.

Perinteisen katumaasturin vahva muotoilu on yhdistetty tyylikkäisiin yksityiskohtiin, kuten pitkään konepeltiin, etupuskurin tunnusomaiseen muotoon ja korin teräviin linjoihin. Uuden mallin taaksepäin kallistuva muoto ja kapeneva ikkunalinja luovat sille kokonaisuudessaan urheilullisen ilmeen.

”Olemme luoneet auton, joka erottuu kaikkialla kaupungista maaseudulle. Sen maasturimainen mutta urheilullinen muotoilu sekä laaja valikoima uusia teknologioita soveltuu myös nuoremmille ostajille eri puolilla maailmaa. Uusi mallimme avaa täten aivan uuden segmentin markkinoilla", Kia Motorsin suunnittelujohtaja Byung Chul Juh kertoo.

Kian uusi kompakti katumaasturi ei ole tulossa Euroopan markkinoille. Eurooppaan Kia tuo vielä tämän vuoden aikana Ceedin uuden crossover-version.

Julkaistu: 14.5.2019
1 kommentti