Tuulilasi

Kia paljasti ensimmäiset kuvat Sorento Plug-in Hybridistä - Suomeen loppuvuodesta

Kia paljasti ensimmäiset kuvat Sorento Plug-in Hybridistä - Suomeen loppuvuodesta
Kia on paljastanut ensimmäiset kuvat täysin uudesta Kia Sorento Plug-in Hybrid -mallista. Sorento on Kian uusi lippulaivamalli, joka esitellään niin ladattavana hybridinä kuin hybridinäkin. Uudet hybridiversiot tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta, alhaisia käyttökustannuksia, suorituskykyä sekä ison SUV-mallin vetovoimaisuutta.
Julkaistu: 31.8.2020

Ladattava Sorento Plug-in Hybrid on samalla paitsi vähäpäästöisin Sorento-malli mutta myös tehokkain. Auto on varustettu 1,6-litraisella bensiiniturbomoottorilla (180 hv), jonka parina on 13,8 kWh akusto ja 66,9 kW sähkömoottori. Voimalinjan tuottama kokonaisteho on 265 hv ja vääntö 350 Nm. Auton toimintamatka sähköllä ja CO2-päästöt vahvistetaan lähempänä lanseerausta.

Neljännen sukupolven Sorento on ensimmäinen Kia, joka perustuu merkin uuden sukupolven SUV-alustalle. 7-paikkaisena saatava malli on yksi luokkansa tilavimmista sähköisistä autoista markkinoilla.

Sorento on ensimmäinen Euroopassa myytävä Kia, johon on saatavana merkin uusia innovatiivisia varusteita. Sellaisia ovat esimerkiksi etäpysäköintiavustin ja uusi kuolleenkulman järjestelmä. Etäpysäköinti auttaa kuljettajaa siirtämään autonsa avaimen avulla ahtaissa pysäköintitiloissa. Sorenton kuolleenkulman järjestelmä puolestaan tarjoaa korkearesoluutioista kuvaa mittaristoon auton molemmilta puolilta.

Täysin uusi Sorento esitellään Suomessa lokakuussa. Sorento Plug-in Hybrid saapuu maahan loppuvuodesta.

3 kommenttia