Tuulilasi

Kia paljasti ensimmäiset kuvat EV6-sähköautosta

Kia paljasti ensimmäiset kuvat EV6-sähköautosta
Kia Corporation on paljastanut tänään ensimmäiset viralliset kuvat EV6-sähköautosta. Kyseessä on ensimmäinen Kian seuraavan sukupolven sähköautoista, joka on rakennettu yhtiön uudelle E-GMP-sähköautoalustalle. EV6 on myös ensimmäinen Kia merkin uudella logolla.
Julkaistu: 9.3.2021
EV6:n suunnittelussa on hyödynnetty Kian uutta muotoilufilosofiaa, joka kuvastaa merkin siirtymistä kohti sähköistymistä. EV6:n siluetti on tyylikäs ja virtaviivainen, ja siinä on crossovereiden innoittamaa esteettisyyttä. Auton terävät linjat ja teknologiset yksityiskohdat luovat muotoiluun jännitettä.
”EV6 on ilmentymä brändimme tarkoituksesta sekä uudesta muotoilufilosofiastamme. Se on suunniteltu inspiroimaan jokaista matkaa tarjoamalla kokemuksen, joka parantaa asiakkaidemme jokapäiväistä elämää”, sanoo Kian muotoilujohtaja Karim Habib.
”Tavoitteenamme on suunnitella brändillemme fyysinen kokemus ja luoda rohkeita, omaperäisiä ja kekseliäitä sähköajoneuvoja”, Habib jatkaa.
Osana yrityksen alkuvuodesta paljastettua brändiuudistusta, Kian uudet sähköautot nimetään uuden nimistrategian mukaisesti. Kaikki uudet sähköautot alkavat ”EV”-etuliitteellä, jonka avulla kuluttajien on helppo ymmärtää, mitkä Kian autoista ovat täysin sähköisiä. Tätä seuraa numero, joka kertoo auton asemasta mallistossa.
EV6 saa ensiesittelynsä vielä vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä. Auton ennakkomyynti alkaa Suomessa toukokuussa.
2 kommenttia