Tuulilasi

Kia luovutti uuden Stingerin tenniksen ykköstähdelle


Kia Motors on toimittanut Kia Stingerin tennispelaaja Rafael Nadalille, joka on maailmanlistan ykkönen ja Kian kansainvälinen brändilähettiläs. Stinger luovutettiin Nadalille Mallorcalla Manacorissa, joka on hänen kotikaupunkinsa.
Kuvat Kia Press

"Nadal on paras lähettiläs, josta merkki voi unelmoida. Rafa edustaa päättäväisyyttä, pitkäjänteisyyttä, nöyryyttä ja intohimoa. Nämä ovat yhteisiä arvojamme. Meillä on kunnia antaa hänelle uusi Stinger, joka yllättävin ja jännittävin mallimme”, sanoi Kia Motors Iberian toimitusjohtaja Emilio Herrera auton luovutustilaisuudessa.

Stinger on Kian kaikkien aikojen tehokkain ja nopein tuotantomalli. Huippuversio Stinger GT on varustettu 3,3-litraisella tuplaturbo V6-moottorilla (370 hv). Stinger aito gran turismo, jonka muotoilusta on vastannut Kian maineikas muotoilujohtaja Peter Schreyer.

Rafael Nadal aloitti yhteistyön Kian kanssa Espanjassa vuonna 2004, jolloin hän otti ensiaskeleita ammattilaisurallaan. Hänestä tuli ensin Kian brändilähettiläs Espanjassa. Kaksi vuotta myöhemmin Nadal nimettiin Kian kansainväliseksi brändilähettilääksi.

Nadal on yksi aikakautensa menestyneimmistä urheilijoista. Nadal on saavuttanut vuonna 2001 alkaneella ammattilaisurallaan yhteensä 16 tenniksen Gran Slam -titteliä, 4 Davis Cupin mestaruutta ja 75 ATP-turnausvoittoa. Nadal on saavuttanut kaudella 2017 jo yli 60 otteluvoittoa.

(Lähde: Kia Motors)

Julkaistu: 23.10.2017