Tuulilasi

Kia juhlistaa jalkapallon MM-kisoja erikoismalleillaKia juhlistaa jalkapallon MM-kisoja erikoismalleilla

Kia lanseeraa kesällä pelattavien jalkapallon MM-kisojen kunniaksi FIFA World Cup Edition -erikoismallit. Kia on Brasiliassa 12.6–13. heinäkuuta pelattavien jalkapallon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani.
Teksti TL-verkkotoimitus
Kuvat Kia

Kia cee’d FIFA World Cup Edition ja Kia Sportage FIFA World Cup Edition saapuvat myös Suomeen.

Molemmissa malleissa ovat vakiovarusteina muun muassa tehdasasenteinen navigointijärjestelmä, kääntyvät ksenon-ajovalot ja peruutuskamera.

Sportagen varusteluun kuuluvat myös alleajosuojat edessä ja takana, LED-valot takana, nahkaverhoillut istuimet ja Premium Infinity -äänentoistojärjestelmä.

Sportageen FIFA World Cup Edition varustelu on tarjolla etu ja takavetoisena, manuaali- ja automaattivaihteistolla. Molemmat kisamallit ovat saatavana bensa- ja dieselversioina.

Suosittuun cee’d-malliin FIFA World Cup Edition on saatavana hatchback- ja farmariversioiden yhteyteen manuaali- ja automaattivaihteistolla.

Kia cee’d World Cup Edition -malliston hinnat alkavat 23 690 eurosta ja Kia Sportage FIFA World Cup Edition -malliston hinnat alkavat 29 490 eurosta.

Kia tarjoaa kaikille uusille autoilleen seitsemän vuoden takuun, joka kattaa FIFA World Cup Edition -mallistossa karttapäivitykset koko takuun ajalta.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 5.5.2014