Tuulilasi

Kia esittelee uudistuneen Optiman – Suomeen syksyllä

Kia esittelee uudistuneen Optiman – Suomeen syksyllä
Kia esittelee Geneven autonäyttelyssä uudistuneen Optima-mallin. Optiman uudistukset koskevat moottoreita, muotoilua ja varusteita.
Kuvat

Optima-malliin tulee tarjolle kaksi uutta voimanlähdettä. "U3" 1.6 litran CRDi-dieselmoottori (136 hv & 320 Nm) on tiukempien Euro 6d TEMP -päästönormien mukainen. Uusi 1.6 litran CRDi-diesel korvaa nykyisen 1.7 litran CRDi-dieselmoottorin. Toinen uusi voimanlähde on 180-hevosvoimainen 1.6 litran T-GDi-bensiiniturbomoottori, joka täydentää Optima-malliston bensiinimoottorivalikoimaa 2.0 GDi:n (163 hv) ja GT-version 2.0 T-GDI:n (245 hv) rinnalla. Molemmat uudet moottorit ovat saatavana Kian seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla.

Kia Motors Europen operatiivisen johtajan Michael Colen mukaan Optimasta on tullut yksi Kian Euroopan myynnin kasvun tukipilareista.

"Optiman myynti lähes tuplaantui 9 800 kappaleesta 16 800 kappaleeseen viime vuonna. Optiman uusi farmarikorimalli, GT-mallit ja Plug-in hybridi on otettu markkinoilla innostuneesti vastaan. Genevessä esiteltävät uudet moottorit ja uudistettu ilme lisäävät Optiman suosiota niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin keskuudessa", Cole sanoo.

Uudistunut Kia Optima saapuu Suomeen syksyllä.

Julkaistu: 2.3.2018
Kommentoi »