Tuulilasi

Kia esittelee uuden Niro Plug-in Hybridinsä


Kia esittelee tulevana viikonloppuna Suomessa täysin uuden Kia Niro Plug-in Hybrid -mallin. Kia Niro Plug-in Hybrid on suositun Niro-mallin ladattava hybridiversio, jonka toimintamatka sähköajossa on jopa 58 km.

Auton yhdistetty kulutus on 1,3 l/100 km ja CO2-päästöt 29 g/km.

Kia Niro Plug in Hybrid malliston hinnat alkavat 36 490 eurosta. Varustetasoja on neljä: LX, EX, Business Premium ja Business Luxury. Jo LX-tason varustelu on kattava. Autossa on vakiona muun muassa automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijan tunnistuksella, aktiivinen kaistavahti, mukautuva vakionopeudensäädin, kuljettajan vireystilan valvonta ja peruutuskamera. Näiden lisäksi autoon on saatavilla ilmastoidut etuistuimet, langaton matkapuhelimen lataus, Smart key -avaimeton järjestelmä, JBL-audiojärjestelmä sekä Android Auto ja Apple Car Play -yhteensopivuus.

Kia GOES GREEN -viikonloppunäyttelyssä 2.-3. syyskuuta esitellään Niro Plug-in Hybridin rinnalla myös Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid, joka on upean Optima-mallin ladattava hybridiversio. Monikäyttöisen farmarin toimintamatka sähköllä on jopa 62 kilometriä. Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid -malliston hinnat alkavat 45 690 eurosta.

Kia tarjoaa kaikkiin uusiin automalleihin 7 vuoden takuun. Kian takuu kattaa myös hybridi- ja sähköautojen akuston.

Julkaistu: 30.8.2017