Tuulilasi

Kia e-Niro voitti J.D. Powerin sähköautojen omistajuustutkimuksen

Kia e-Niro voitti J.D. Powerin sähköautojen omistajuustutkimuksen
Kia e-Niro -sähköauto on rankattu volyymimerkkien 1. sijalle arvostetussa J.D. Powerin sähköautojen omistajuustutkimuksessa, johon haastateltiin lähes 10 000 sähköisen auton omistajaa. Yhdysvalloissa tehdyssä tutkimuksessa selvitettiin muun muassa omistamisen kustannuksia, akuston toimintamatkaa sekä todennäköisyyttä sähköauton uudelleen hankintaan ja suosittelemiseen.
Julkaistu: 23.2.2021
”Tämä on tärkeä kunnianosoitus e-Nirolle, joka korostaa sen menestystä sähköautomarkkinoilla. Ei ole helppoa olla markkinajohtaja tässä segmentissä, mutta juuri sitä e-Niro on tarjoten päästötöntä ajettavuutta, crossoverin monikäyttöisyyttä sekä hauskuutta”, sanoo Kia Europen presidentti Jason Jeong.
”Voitto on osoitus siitä, kuinka hyvin omistajat ovat vastaanottaneet nykyiset sähköautomme. Se myös auttaa meitä valmistautumaan tulevaisuuteen, kun esittelemme 11 jännittävää, seuraavan sukupolven sähköautoa vuoteen 2025 mennessä. Sähköistyminen on siirtynyt uuteen vaiheeseen. Olemme ylpeitä siitä, että olemme kehityksen eturintamassa”, Jeong jatkaa.
Kian sähköistymistä vauhdittaa yhtiön lanseeraama ”Plan S” -ohjelma. Yhtiö on sitoutunut sijoittamaan 25 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä muun muassa sähköisten autojen tuotekehitykseen ja tulevaisuuden liikkumispalveluihin.
Sähköautojen omistajuustutkimus tehtiin Yhdysvalloissa loka-marraskuussa 2020 premium- ja volyymisegmenttien autojen omistajille. Tutkimuksen osallistui 9632 sähköauton tai ladattavan hybridin omistajaa, joiden autot olivat vuosimallia 2015-2021.
2 kommenttia