Apu

Keväällä eronnut Marita Taavitsainen: En ole surkeana kotona

Keväällä eronnut Marita Taavitsainen: En ole surkeana kotona
Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan osallistuva laulaja juhlii ensi viikolla pyöreitä, kun hän täyttää 50 vuotta. Uutta rakkauttakin on ehkä ilmassa.

Iskelmälaulaja Marita Taavitsainen nähdään tänä syksynä pyörähtelemässä parketilla parinsa ja opettajansa Sami Heleniuksen kanssa. Laulaja myönsi nauraen aiheuttavansa todennäköisesti aikatauluongelmia harjoitusten suhteen.

- Näitä tansseja pitää kuulemma harjoitella! Olen krooninen myöhästelijä mutta voitan sinnikkyydessä. Aikataulua ei voi venyttää edes toisesta päästä, koska lapset pääsevät jo yhdeltä koulusta, Marita tunnusti Tanssii tähtien kanssa -ohjelman julkaisutilaisuudessa.

Hän kertoi pitäneensä pienestä pitäen tanssimisesta ja saaneensa oppia äidiltään perustansseista: jenkasta ja valssista.

- Mutta en sitten ole ottanut tanssimista rutiiniksi, joten joudun ottamaan nyt loppukirin.

Suomen suosituimpiin laulajiin kuuluva Marita aikoo keikkailla ohjelman lisäksi läpi syksyn.

- Perjantait ja lauantait olen keikalla, arkisin treenataan ja sunnuntaina sitten on lähetys.

Aikatauluhaasteita aiheuttaa myös keväällä läpikäyty ero, sillä sen seurauksena entinen puoliso Tomi muutti perheen yhteisestä Nurmijärven kodista Lapualle. Tytöt ja Marita asuvat nyt kolmestaan.

- Se oli hänen valintansa. Talo on myynnissä, mutta vielä ei ole ollut tosiostajia. Vaikeahan sitä on myydä, kun on iso talo ja tontti.

Kaikesta huolimatta Marita aikoo juhlia viikon päästä pyöreitä pihallaan, kun hän täyttää 50 vuotta.

- Tämä onkin ensimmäinen kerta, kun saan aikaiseksi järjestää pihajuhlat. Vieraita tulee noin 50, ja tarjolla on samppanjaa, täytekakkua sekä sipsejä.

Eroa ja uutta parisuhdetta hän kommentoi hiljaisesti.

- Ei minulla ole mikään kiire, kunhan nyt selviän jotenkin tästä elämästä. En minä nyt ihan surkeana ole kotona, vaan hyvin mielin.

Nuorempaan mieheen yhdistetty Marita kertoikin olevansa tapailuvaiheessa.

- Olen ihan happy!

Julkaistu: 14.8.2018
Kommentoi »