Puheenaiheet
Apu

Kesäkeikalla: Matti ja Teppo

Kesäkeikalla: Matti ja Teppo

Matti ja Teppo Ruohonen ovat huomanneet, että iän myötä keikoilta palautuminen vie aikaa. Teppo on kieltänyt jopa lastenlasten vierailut kiertueen jälkeisenä päivänä.
Teksti Emilia Pyykkönen
Mainos

Erikoisin keikkamuisto:

Matti: – Esiinnyimme joku vuosi Lapissa porokylässä. Vieressä oli aitaus, jossa juoksenteli poroja ja jokaisella pöydällä oli kossupullo.

Teppo: – Puolet yleisöstä oli kullankaivajia ja toinen puoli poroja.

Kesäkeikan jälkeen:

Matti: - Vaihdamme esiintymisvaatteet ja lähdemme ajamaan Turkua kohti. Jos takana raskas ja pitkä rundi palautuminen vie viikon, jolloin pidämme taukoa ihan toimistohommistakin.

Teppo: -Väsymys iskee usein loppumatkasta, kun tietää, että kohta pääsee nukkumaan. Olen kieltänyt pidempien kiertueiden jälkeen lastenlasten tulon meille. Niin ihania kuin he ovatkin, niin haluan palautua rauhassa.

Ensimmäinen kesätyö:

Matti: - Jaoin aamuyöstä lehtiä. Nukun yleensä iltapäivällä jopa puoli kahteen, joten neljän herätykset aamulla eivät sopineet minulle ollenkaan. Varmaan joka toinen lehti meni väärään osoitteeseen.

Teppo: - Olin teininä kaupungin puutarhalla poimimassa erilaisia hedelmiä.

Kesäruoka:

Matti: - Kohokohta on aina kesän ensimmäisen uudet peruna ja mansikat.

Teppo: - Olemme myös molemmat kalan ystäviä. Tuore kuha voittaa komeasti kaikki lohimedaljongit.

Mitä odotat tältä kesältä:

Matti:- Meillä on tasaisesti keikkoja, mutta sattumoisin myös yksi vapaa viikonloppu heinäkuussa, jolloin bändimme on kiinni Tangomarkkinoilla.

Teppo: - Sopivasti tuona viikonloppuna tulee futiksen välierät ja EM-finaali. Olemme futishulluja, joten silloin olemme töllöjen ääressä.

Julkaistu: 8.7.2016