Kesäkeikalla: Matti ja Teppo
Puheenaiheet
Kesäkeikalla: Matti ja Teppo
Matti ja Teppo Ruohonen ovat huomanneet, että iän myötä keikoilta palautuminen vie aikaa. Teppo on kieltänyt jopa lastenlasten vierailut kiertueen jälkeisenä päivänä.
Julkaistu 8.7.2016
Apu

Erikoisin keikkamuisto:

Matti: – Esiinnyimme joku vuosi Lapissa porokylässä. Vieressä oli aitaus, jossa juoksenteli poroja ja jokaisella pöydällä oli kossupullo.

Teppo: – Puolet yleisöstä oli kullankaivajia ja toinen puoli poroja.

Kesäkeikan jälkeen:

Matti: - Vaihdamme esiintymisvaatteet ja lähdemme ajamaan Turkua kohti. Jos takana raskas ja pitkä rundi palautuminen vie viikon, jolloin pidämme taukoa ihan toimistohommistakin.

Teppo: -Väsymys iskee usein loppumatkasta, kun tietää, että kohta pääsee nukkumaan. Olen kieltänyt pidempien kiertueiden jälkeen lastenlasten tulon meille. Niin ihania kuin he ovatkin, niin haluan palautua rauhassa.

Ensimmäinen kesätyö:

Matti: - Jaoin aamuyöstä lehtiä. Nukun yleensä iltapäivällä jopa puoli kahteen, joten neljän herätykset aamulla eivät sopineet minulle ollenkaan. Varmaan joka toinen lehti meni väärään osoitteeseen.

Teppo: - Olin teininä kaupungin puutarhalla poimimassa erilaisia hedelmiä.

Kesäruoka:

Matti: - Kohokohta on aina kesän ensimmäisen uudet peruna ja mansikat.

Teppo: - Olemme myös molemmat kalan ystäviä. Tuore kuha voittaa komeasti kaikki lohimedaljongit.

Mitä odotat tältä kesältä:

Matti:- Meillä on tasaisesti keikkoja, mutta sattumoisin myös yksi vapaa viikonloppu heinäkuussa, jolloin bändimme on kiinni Tangomarkkinoilla.

Teppo: - Sopivasti tuona viikonloppuna tulee futiksen välierät ja EM-finaali. Olemme futishulluja, joten silloin olemme töllöjen ääressä.

Kommentoi »