Apu

Kesäkeikalla Johanna Pakonen

Kesäkeikalla Johanna Pakonen
Äitiys muutti Johanna Pakosen keikkarutiinit.
Julkaistu: 11.7.2014
Parasta kesäkeikkailussa: Kesälavat. Siellä on erilainen tunnelma kuin ravintoloissa ja laivoilla. Tytöillä on kukkamekot päällä ja rennon tunnelman aistii lavalle asti.
Kesäkeikkaa ennen: Ennen kävin juoksemassa. Nyt kun minulla on pieni lapsi keikkarutiinit eivät olet muotoutuneet. Lähden äkkiä keikalle ja äkkiä takaisin. Jos ajan pitkän matkan, teen hotellihuoneessa pienen kuntopiirin
Kesäkeikan vaate: Hengittävät mekot. Helteellä keikkapaikat ovat saunoja. Kerran jouduin taas heinäkuussa lainaamaan yleisöltä hanskoja. Sanoin, että jos joku antaa hatun niin laulan vielä kaksi kappaletta. Joku kiikutti minulle sitten karvalakin.
Kesäehdotus: Muutamilla keikkapaikoilla on vierasvenesatama, ja meitä pyydetään bändin kanssa veneelle jatkoille. Kerran menimme.
Kesäherkku: Grillataan kotona paljon kanaa. Kylkeen uusia pottuja ja salaattia.
Kesäkeikan jälkeen: Jään usein juttelemaan ihmisten kanssa ja saatan käydä tanssimassakin. Jos jään keikkapaikalle yöksi, käyn kuumassa suihkussa ja luen uutiset kännykästä.
Viikonloppuna pidettävät tangomarkkinat ovat yksi Johanna Pakosen kiireisimmistä keikkaviikonlopuista.
– Omien keikkojen lisäksi esiinnyn tangokuningataräidin ja lapseni kummitädin Eija Kantolan kanssa. Toimin myös lavatango-ja tanssikilpailun tuomaristossa.
Kommentoi »