Kesäkeikalla Johanna Pakonen
Puheenaiheet
Kesäkeikalla Johanna Pakonen
Äitiys muutti Johanna Pakosen keikkarutiinit.
11.7.2014
 |
Apu

Parasta kesäkeikkailussa: Kesälavat. Siellä on erilainen tunnelma kuin ravintoloissa ja laivoilla. Tytöillä on kukkamekot päällä ja rennon tunnelman aistii lavalle asti.

Kesäkeikkaa ennen: Ennen kävin juoksemassa. Nyt kun minulla on pieni lapsi keikkarutiinit eivät olet muotoutuneet. Lähden äkkiä keikalle ja äkkiä takaisin. Jos ajan pitkän matkan, teen hotellihuoneessa pienen kuntopiirin

Kesäkeikan vaate: Hengittävät mekot. Helteellä keikkapaikat ovat saunoja. Kerran jouduin taas heinäkuussa lainaamaan yleisöltä hanskoja. Sanoin, että jos joku antaa hatun niin laulan vielä kaksi kappaletta. Joku kiikutti minulle sitten karvalakin.

Kesäehdotus: Muutamilla keikkapaikoilla on vierasvenesatama, ja meitä pyydetään bändin kanssa veneelle jatkoille. Kerran menimme.

Kesäherkku: Grillataan kotona paljon kanaa. Kylkeen uusia pottuja ja salaattia.

Kesäkeikan jälkeen: Jään usein juttelemaan ihmisten kanssa ja saatan käydä tanssimassakin. Jos jään keikkapaikalle yöksi, käyn kuumassa suihkussa ja luen uutiset kännykästä.

Viikonloppuna pidettävät tangomarkkinat ovat yksi Johanna Pakosen kiireisimmistä keikkaviikonlopuista.

– Omien keikkojen lisäksi esiinnyn tangokuningataräidin ja lapseni kummitädin Eija Kantolan kanssa. Toimin myös lavatango-ja tanssikilpailun tuomaristossa.

Kommentoi »