Katso kuvat - tähtiartistit Chisu, Ellinoora ja Isac Elliot suunnittelivat uniikit Mercedekset
Autot ja liikenne
Katso kuvat - tähtiartistit Chisu, Ellinoora ja Isac Elliot suunnittelivat uniikit Mercedekset
Suomalaiset tähtiartistit suunnittelivat uniikin #kesäbenz-malliston Mercedes -Benzille.
1Kommenttia
Julkaistu 3.6.2019
Tuulilasi

Mercedes-Benzin tänään julkistettava #kesäbenz-kampanja esittelee alkavan festarikesän kysytyimmät artistit Chisun, Ellinooran ja Isac Elliotin aivan uudesta näkökulmasta designereina. Kesän uutuusmallit A-sarjan Sedan ja CLA Coupé sekä Suomessa valmistettava A-sarja ovat saaneet artistien ja graafikon yhteistyönä täysin uudet ilmeet, jotka on toteutettu auton pintaan yliteippauksilla.

”Nyt kun koko kompaktiautomallistomme on täydentynyt kevään aikana, halusimme luoda niille kohtaamisia perinteistä autonostajaryhmää laajemmalle yleisölle. Päätimme yhdistää artistit, uunituoreet automallit ja kesän tapahtumat ainutlaatuisella tavalla”, Mercedes-Benz-henkilö- ja pakettiautojen markkinointipäällikkö Kasper Jansson kertoo.

#kesäbenz-kampanjan autoista Chisu on vastannut CLA Coupén ja Isac Elliot A-sarjan sedanin raikkaasta kesälookista.

”Suomi-auton” eli A-sarjan pirteän pinkki ulkomuoto on Ellinooran käsialaa.

Autot ovat esillä ensimmäisen kerran Helsingissä Lasipalatsin aukiolla 3.–5.6. ja kiertävät sen jälkeen kesän tapahtumissa, kuten Tikkurila festivaalissa ja Valtteri Bottas Duathlonissa. Artistien videoihin pääsee tutustumaan ja omaa suosikkiaan äänestämään verkossa osoitteessa www.mercedes-benz.fi/kesäbenz. Arvonnan voittaja saa itselleen ja kavereilleen valintansa mukaan Chisun, Ellinooran tai Isac Elliotin VIP-yksityiskeikan sekä auton vuodeksi käyttöönsä.

1 kommentti