Apu

Kerro meille oma tai sukusi tarina nälästä

Kerro meille oma tai sukusi tarina nälästä
Oletko kokenut nälkää? Tunnetko jonkun, joka on kokenut nälkää? Koskettaako, piinaako nälkä sinua, onko nälkä ollut joskus läheisin kumppanisi?

Oletko nyt, tai oletko joskus ollut tilanteessa, missä rahat eivät kerta kaikkiaan riitä arkiruokaan? Elätkö arjessa, jossa nälkä hallitsee elämääsi ja perheesi elämää? Millaisia tunteita nälän läsnäolo sinussa herättää? Millä tavoin selviät päivittäisestä ruokataistelusta? 

Entä kohtasiko sukulaisesi aikanaan nälkää? Kärsikö äitisi, isäsi, mummosi, pappasi nälästä aikoinaan? Onko nälkä noussut esiin isovanhempiesi kertomuksissa?

Millä keinoin nälkää silloin selätettiin? Millaiset arvet nälkä jätti sukuusi?

Kerro meille tarinaasi, sukusi tarinaa nälästä, suomalaisesta nälästä.

Apu tekee juttukokonaisuutta suomalaisesta nälästä. Keräämme lukijoidemme kokemuksia ja tarinoita nälästä. Tarinoita voidaan käyttää juttujen osana sellaisenaan tai toimituksessa muokattuna. Kirjoitathan tiiviisti, yksi A4 on tarinan tekstille maksimi. Voit kirjoittaa nimelläsi, voit myös käyttää nimimerkkiä. Kerro kuitenkin ainakin ikäsi ja asuinkuntasi. Voit myös ilmoittaa, jos haluaisit kertoa nälkätarinasi tai sukusi tarinan kasvoillasi Avun lukijoille. Jätä silloin tekstin yhteydessä myös yhteystietosi (ne jäävät vain toimituksen tietoon). Haastattelemme muutamia nälkätarinoiden kertojia Apu-lehden printtiversioon.

Aikaa kirjoittamiselle on viikon 3 loppuun eli tarinasi tulee olla lähetetty pe 19.1. mennessä.

Lähetä tekstisi tällä lomakkeella: Kerro meille oma tai sukusi tarina nälästä 

Voit myös lähettää tarinasi kirjeenä postilla: Apu, A-lehdet, 00081 A-lehdet. Kuoreen merkintä ”Nälkä”.

Julkaistu: 11.1.2018
Kommentoi »