Apu

Kerro meille erilainen rakkaustarina – voita kirjapalkinto

Kerro meille erilainen rakkaustarina – voita kirjapalkinto
Palkitsemme kolme erilaista rakkaustarinaa kirjapalkinnoilla. Vastaa viimeistään 24.7.2019.

Kerro meille oma, läheisiesi tai tuntemiesi ihmisten rakkaustarina, joka ei ole ihan tavallinen. Joka koetteli, hämmensi, nauratti, suututti, vihastutti tai ihastutti jälkikäteen tai tekee sitä edelleen.

Ehkä suhde koettiin jollain tavoin poikkeavan säännöistä tai normeista. Ehkä se aiheutti kuisketta tai pitkiä katseita. Ehkä sitä on pitänyt puolustaa, se on pitänyt salata tai sille on ollut tarve saada joltain taholta hyväksyntää.

Ehkä jo pelkkä kahden ihmisen tapaaminen oli ikimuistettava: ihminen, jonka katse ohimennen hipaisi sydäntä, oli löydettävä uudelleen tuhansien ihmisten seasta festarialueella tai yllättäen se oikea käveli vastaan tyhjällä aavikolla?

Ovatko rakkauden haasteena olleet ikä- tai kulttuurierot, kielimuuri, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen, omat tai muiden ihmisten ennakkoluulot?

Pitikö rakkauden eteen tehdä töitä, muuttaa itseään, sopeutua, hyväksyä, opetella jotain uutta? Pitikö suhteen puolesta taistella?

Kerro meille rakkaustarina, joka on kertomisen arvoinen. Apu kokoaa lukijoidensa kirjoittamia erilaisia rakkaustarinoita ja julkaisee niitä elokuun teemalehdessä.

Ohjeet:

Kirjoitus voi olla lyhyt tai hieman pidempi. Maksimimitta erilaisen rakkaustarinan tekstille on 4000 merkkiä. Jokainen kirjoitus ei välttämättä päädy Apu-lehteen, mutta voimme julkaista niitä myös verkkosivuillamme. Kaikkia tarinoita ei välttämättä julkaista, mutta otamme silti jokaisen tarinan mielellämme vastaan.

Kirjoituksia voidaan toimituksessa hieman lyhentää tai käsitellä journalistisin perustein. Voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä, käsittelemme tekstejä luottamuksellisesti. Voit jättää kirjoituksen yhteydessä myös yhteystietosi, jotta voimme ottaa yhteyttä, jos toivomme tarinasta lisätietoa tai mikäli sinulle annetaan palkinto.

Voit kirjoittaa tarinan alla olevaan tilaan ja lähettää sen siitä suoraan meille, tai voit lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen: apu.aineisto@a-lehdet.fi, aihe ”Erilainen rakkaustarina”.

Voit myös lähettää erilaisen rakkaustarinan postilla osoitteeseen:

Avun toimitus, Risto Rytin tie 33, 00081 A-lehdet

Kirjoitusten tulee olla perillä ke 24.7. mennessä. Palkitsemme kolme erilaista rakkaustarinaa kirjapalkinnoilla.

Julkaistu: 11.7.2019
Kommentoi »