Tuulilasi

Käytettyjen autojen CaaraGo-vuokrauspalvelun suosio ylitti odotukset


VV-Auton digitaaliseen autokauppaan Caara.fi, keväällä lanseeratun CaaraGo-palvelun suosio on yllättänyt. Kuntotarkastettuja käytettyjä autoja vuokrattiin ennakoitua enemmän jo ensimmäisen kesäkauden aikana.
Kuvat VV-Autotalot

VV-Auto avasi keväällä uuden CaaraGo-palvelun, osana Caara.fi digitaalista autokauppaa, josta voi vuokrata käytetyn kuntotarkastetun auton käyttöön määräajaksi. Vuokra-aika on lyhyimmillään 4 viikkoa ja vuokra-aikaa voi joustavasti jatkaa jopa vuoden ajan. Palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja tarjolla on noin 60 autoa.

Palvelu on osoittautunut suosituksi sekä kuluttaja- että yrityskäytössä ja kesäajan kysyntä yllätti palveluntarjoajan.

”Kysyntää on ollut tosi paljon heti, kun palvelusta tiedotettiin. Alkuun jouduttiin myymään jopa eioota, kun kalustoa ei ollut riittävästi. Nyt kaluston määrää on kasvatettu ja odotamme palvelun suosion yhä kasvavan”, kertoo Mikko Laiti CaaraGo:sta.

CaaraGo-palvelusta autoja on vuokrattu mm. kesäajan käyttöön, keikkatyöhön, työsuhdeauton ja oman uuden auton odotusajaksi. CaaraGo-auton etu uuteen vuokra-autoon on selkeästi edullisempi hinta.

Varmempi vaihtoehto perinteiselle ”kesäautolle”

Kesän aikana autoja ovat vuokranneet mm. golfarit ja kesämökkeilijät. Tyypillinen vuokraamoasiakas saattaa esimerkiksi asua tai työskennellä talvet ulkomailla ja tarvitsee Suomessa kesän ajaksi auton.

”Palvelu kiinnostaa, koska hinta on varsin edullinen verrattuna perinteiseen uuteen vuokra-autoon. Kaikki automme ovat hyväkuntoisia ja suhteellisen uusia”, Laiti kertoo. 

Helsinkiläinen Teemu Ropilo tilasi itselleen liikkeestä uuden auton ja CaaraGo-palvelusta löytyi SEAT Ibiza sopivasti uuden auton saapumista edeltäväksi ajaksi.

"Palvelu toimi tosi hyvin ja valikoimasta löytyi helposti sopiva ja sopivan hintainen auto tähän tarkoitukseen”, Ropilo kertoo.

Tilapäisautoksi yrityksille

Myös yritysasiakkaat ovat löytäneet CaaraGo-palvelun ja autoja on vuokrattu esimerkiksi työsuhdeauton odotusajaksi ja keikkatyökäyttöön.

”Tyypillinen vuokra-aika on 2–3 kuukautta ja palvelua on käytetty esimerkiksi muutaman kuukauden työkeikoilla, joissa auto on välttämätön”, kertoo Piero Silvani VV-Autosta.

Kirkkonummelainen yrittäjä Keijo Ryynänen vuokrasi auton CaaraGo-palvelusta toukokuussa ja on jatkanut Golf Sportvanin vuokra-aikaa edelleen. Ryynänen tarvitsee autoa työssään päivittäin. 

”Tämä on ihan loistava palvelu tilapäiseen käyttöön. Palvelu on ollut loistavaa ja uudehko auto toimii hyvin. Olen ollut tosi tyytyväinen, kun aikaa voi jatkaa tarpeen mukaan, eikä hinta ole uusien vuokra-autojen tasolla”, Ryynänen kertoo.

(Lähde: VV-Autotalot Oy)

Julkaistu: 6.11.2017