Tuulilasi

Katso kuvat - Skodalta uusi Kodiaq L&K


Skoda esittelee Kodiaqin uuden huippumallin Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä 2018. Tämä L&K-varusteluversio on nimetty tehtaan perustajien Laurin ja Klement mukaan.
Kuvat Skoda

Autossa on jäähdyttimen kromattu säleikkö, 19-tuumaiset kevytmetallivanteet sekä uuden muotoilun saaneet etu- ja takapuskuri. Sisätiloissa on nahkaverhoilu ja mustat pianolakatut koristelistat.

Moottorivaihtoehtoihin lukeutuu nyt 1,5-litrainen TSI-bensiinimoottori teholtaan 150 hv), Kaksilitraisen TSI -bensiinimoottorin teho on kasvanut 180 hevosvoimasta 190:aan. Näissä uusissa bensiinimoottoreissa on hiukkassuodatin vähentämässä pakokaasun hiukkaspäästöjä. Uusimman sukupolven 7-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto on nyt saatavissa bensiinimoottoreiden sekä 2.0 TDI -dieselmoottorin (150 hv) yhteyteen. Moottorivaihtoehtona on myös 2.0 TDI -dieselmoottori, jonka teho on 190 hv. Kahden tehokkaimman moottorin yhteydessä autossa on aina 4×4-neliveto, joka on myös tarjolla kahden muun moottorin yhteyteen. Nelivetoisissa malleissa on vakiona mukautuva alustan säätöjärjestelmä (DCC).

Vakiovarustus sisältää 19-tuumaiset Sirius-kevytmetallivanteet, täys-LED-ajovalot ja jäähdyttimen pystyrivallisen kromatun säleikön. Etulokasuojien pyöränkotelo­kaarissa on Laurin & Klement -tekstilogot.

Sisätiloista löytyy kolmipuolainen monitoimiohjauspyörä, joka on verhoiltu joko mustalla tai beigellä nahkalla. Laurin & Klement -logot koristavat istuinten selkänojia ja kojelaudan mustia pianolakattuja koristelistoja. Sama logo näytetään myös tietoviihdejärjestelmän käynnistysnäyttönä.

Vakiovarustelu sisältää mm. sähköisesti säädettävät etuistuimet muistilla. Sähkötoimisesti säädettävät ja koria vasten käännettävät ulkopeilit ovat automaattisesti himmentyvät, ja niissä on sekä muistitoiminto että maavalot. Niiden lisäksi autossa on 9,2” Columbus-navigointi- ja tietoviihdejärjestelmä, Canton Sound System 10 kaiuttimella, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, kaista-avustin, kaistanvaihtovaroitin, peruutusvaroitin, automaattinen pysäköintiavustin, Area View 360 kamerajärjestelmä, Virtual Pedal – kosketukseton takaluukun avaus ja sulkeminen, avaimeton keskuslukitus ja käynnistys, mukautuva vakionopeuden säädin, automaattisesti himmentyvä taustapeili ja sadetunnistin.

Julkaistu: 15.2.2018