Tuulilasi

Katso kuvat - Mercedekseltä pick upin ja matkailuauton yhdistelmä


Mercedes on julkaissut kuvat innovatiivisesta X-sarjan pick upinsa matkailuautoversiosta. Auto on pick up, mutta siinä on irrotettava matkailuvaunu mukana.
Kuvat Mercedes

Ajoneuvo tullaan esittelemään CMT-messuilla (Caravan, Motor, Touristik) Stuttgartissa ensi viikolla. Auton on suunnitellut ulkopuolinen asiantuntija, se tuo hiukan mieleen Land Rover Defenderin, missä on siirreltävä teltta mukana.

Vaunussa on kaksi metriä korkeutta ja 150 cm leveyttä. Keittiönurkassa on myös kaasuhella. Daimlerin mukaan vaunussa on tilaa jopa suihkulle ja keittiöön saa toisenkin vuoteen.

Analyytikoiden mukaan matkailuautojen myynti tulee kasvamaan kovaa. Saksalaisen karavaanariyhdistyksen GCIA:n mukaan tammi-lokakuun 2017 aikana rekisteröitiin lähes 38 000 uutta matkailuautoa, mikä on 5000 enemmän kuin vuosi sitten.

 ”On tärkeää, että mallistossamme on erilaisia matkailuajoneuvoja houkuttelemaan kaikenlaisia kuluttajia. X-sarja sopii erinomaisen hyvin nykyiseen tuoteperheeseemme”, sanoo Merceds Benz Vanin johtaja Volker Mornhinweg.

Julkaistu: 8.1.2018