Tuulilasi

Katso kuvat - Audi paljasti uuden korotetun A1:n

Audi on paljastanut kuvat uudesta A1 Citycarverista, joka on korotettu versio A1 hatchbackista. Auto on tarkoitus esitellä Euroopassa loppuvuodesta.
Kuvat Audi

Malli on mekaanisesti pitkälle samanlainen kuin hatchback, mutta jousitus on 3,5 senttiä korkeammalla ja maavaraa on neljä senttiä enemmän. Myös renkaat ovat hiukan isommat.

Erilaisin tyylikeinoin Audi on pyrkinyt tekemään autosta normaalia A1:tä kovemman ja aggressiivisemman näköisen, esimerkiksi etusäleikkö on perusmallia rotevampi.

Autoon voi valita joko 16- tai 18-tuuman renkaat. Ulkovärejä on tarjolla yhdeksän, kattovärin voi valita kontrastiksi joko metallin mustana tai harmaana.

Sisältä malli on lähes sama kuin hatchback. Digitaalisen kojelaudan näyttö on 10,25-tuumainen. Keskikonsolin kosketusnäyttö on puolestaan 10,1 tuumaa, siinä on myös ääniohjaus sekä Apple CarPlay ja Android Auto.

Audi ei ole vielä kertonut, mitä moottorivaihtoehtoja Citycarveriin tulee. A1 hatchback on Euroopassa tarjolla kolmella eri moottorilla: perusmallissa on 1,0-litrainen turbo (95hv), rotevin on nelisylinterinen 2,0-litrainen, mistä irtoaa peräti 200 hevosvoimaa.

Julkaistu: 29.7.2019
3 kommenttia