Tuulilasi

Katso kuvat - Audi julkisti uuden RS5 Sportbackin


Audi on julkistanut uuden SS5 Sportbackin New Yorkin autonäyttelyssä. Auto on käytännössä muuten lähes sama kuin RS5 Coupe, mutta siinä on neljä ovea kahden sijaan.
Kuvat Audi

Pellin alla hyrrää 2,9-litrainen V6 tuplaturbo, joka möyhii ilmoille 445 hevosvoimaa. Vääntöä löytyy 600 Nm. Autossa on quattro neliveto sekä kahdeksanportainen tiptronic-automaattilaatikko.

Keskustasauspyörästö voi jakaa tilanteen mukaan väännöstä 85 % eteen tai 70 % taakse. Audin mukaan auto kiihtyy nollasta sataan 3,9 sekunnissa ja sen huippunopeus on 280 km/h.

Varustukseen kuuluvat nappanahkaiset RS-urheiluistuimet, nahkainen RS-sport ohjauspyörä, RS-pakoputkisto, 19- tai 20-tuumaiset vanteet. RS urheilujousitus sekä erityisesti RS:ään suunnitellut näytöt Virtual Cockpit-kojelaudalla. Turvavyöt ovat punaiset.

Lisävarusteena saa myös jousituksen Dynamic Ride -kontrollijärjestelmällä, keraamiset jarrut, Sonoma Green -metallivärin (kuvissa) sekä paljon erilaisia ulkovärivaihtoehtoja kuten Gloss Black, Carbon ja Matte Aluminium.

RS5 Coupehen verrattuna yksi ero on viisi istuinta neljän sijaan. Tavaratilaa on myös 15 litraa enemmän eli 480 litraa.

Julkaistu: 28.3.2018