Tuulilasi

Katso kuva ja video: Tuntematon Tesla-kuski pelleili hengenvaarallisesti takapenkillä – ratin takana ei ketään

Katso kuva ja video: Tuntematon Tesla-kuski pelleili hengenvaarallisesti takapenkillä – ratin takana ei ketään
San Franciscossa on bongattu monenkin henkilön toimesta omasta mielestään kovin vitsikäs mies, joka on ajanut Teslallaan Autopilot päällä – mies on istunut virnuillen takapenkillä jalka ohjauspyörällä.
Julkaistu: 7.5.2021
Miestä ei ole vielä tunnistettu tai saatu kiinni. Sosiaaliseen mediaan on postattu useita videoita miehestä, joka tuntuu suorastaan kerjäävän huomiota.
Autopilotin käyttö ilman, että kukaan on kuljettajan paikalla, on saanut viime aikoina paljon huomiota, kun Texasissa tapahtui kuolonkolari vastaavassa tilanteessa. Tesla on kiistänyt, että sillä ja sen Autopilotilla olisi osuutta onnettomuuteen. Lisäksi Tesla on toistuvasti kertonut, ettei Autopilotilla voi ajaa olematta koko ajan valmiina ottamaan auton hallinnan – se on myös lainvastaista. Yhdysvaltain liikenteen turvallisuusviranomaiset selvittävät edelleen asiaa.
Kyseinen mieshenkilö pitää jalkaansa ohjauspyörällä, koska Teslan Autopilot rekisteröi paineen ratissa todisteeksi siitä, että kuljettajalla on käsi ratissa. Jos niin ei ole, Autopilot menee pois päältä. Kaikenlaiset neropatit ovat kehitelleet erilaisia tapoja huijata järjestelmää.
Katso video miehestä jutun alta.
Kommentoi »