Apu

Paluun tekevä Katri Ylander: "Hetken mietin pitäisikö laulaminen unohtaa – Päätin kokeilla uudestaan, ja sen kannatti"

Paluun tekevä Katri Ylander: "Hetken mietin pitäisikö laulaminen unohtaa – Päätin kokeilla uudestaan, ja sen kannatti"
Laulaja Katri Ylander on joutunut pohtimaan onko hänelle tilaa Suomen musiikkikentällä. – Tämä uuden mahdollisuuden myötä olen huomannut miten paljon olen laulamista kaivannut ja ymmärtänyt, että en halua siitä luopua, hän sanoo.
Julkaistu: 28.5.2020
Vuoden 2005 Idolsista tuttu Katri Ylander, 34, on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa. Kaksi vuotta sitten julkaistu Sinä pärjäät -sinkku enteili laulajan paluuta musiikin pariin, kuten myös vuosi sitten julkaistu Sano mulle jotain kaunista ja tämän vuoden Ilosta-kappale. Syksyllä luvassa on myös uusi albumi.
– Viimeisin levyni ilmestyi seitsemän vuotta sitten, jonka jälkeen keikkailin parin vuoden ajan. Sen jälkeen aloin suunnitella uusia musiikkikuvioita, mutta sopivia biisejä ei löytynyt. Olin samaan aikaan myös töissä kahvilassa mikä vie energiaa. Kun keskittyy muuhun, silloin ei virtaa luovaan puoleen liittyvät asiat.

Toinen mahdollisuus

Ylander mietti haluaako hän palata enää musiikkia tekemään ja onko hänelle tilaa Suomen musiikkikentällä.
– Hetken aikaa elämä oli haastavaa, sillä en tiennyt pitäisikö koko juttu unohtaa. Laulaminen oli kuitenkin koko ajan taustalla ja mitä vähemmän olin tekemisissä musiikin kanssa, mieleni oli apeampi. Tämä uuden mahdollisuuden myötä olen huomannut miten paljon olen laulamista kaivannut ja ymmärtänyt, että en halua siitä luopua.
Ylander myös hoksasi, että hänellä ei ole mitään menetettävää.
– Olen saanut kokea menestystä urallani ja myös aikoja, jotka eivät olleet niin menestyksekkäitä. Päätin kokeilla uudestaan ja se kannatti, tulevaa kiertuettaan odottava Ylander sanoo.
Kommentoi »