Katja Ståhl pöyristyi eläinrääkkäyksestä - "Hevosta turpaan kättä pidemmällä"
Puheenaiheet
Katja Ståhl pöyristyi eläinrääkkäyksestä - "Hevosta turpaan kättä pidemmällä"
Avun kolumnisti Katja Ståhl järkyttyi Instagramissa jaetuista hevosenrääkkäyskuvista. - Typerintä tässä on se, että olen kuullut itse ihan vastaavista tapauksista täällä Suomessakin, Ståhl kirjoittaa.
Julkaistu 20.5.2016
Apu

Katja Ståhl avasi Instagramin ja huomasi, että eläinrääkkäys elää ja voi hyvin. Amerikkalainen hevosten ystävä ja cowboy Logan Allen julkaisi kuvia, joissa kurittaa nuorta, tottelematonta hevosta.

- Typerintä tässä on se, että olen kuullut itse ihan vastaavista tapauksista täällä Suomessakin. Olin toki silloin nuori. Ihan asianmukaista oli lyödä laudanpätkällä hevosta päähän tai nimenomaan ottaa siltä luulot pois jättämällä se yöksi pressun alle. Kysykää vanhoilta hevoskauppiailta! Ne kyllä kertovat jos kehtaavat, Avun kolumnisti Ståhl kirjoittaa blogikirjoituksessaan.

Ståhlin mukaan Allenin tavoin ajattelee moni muukin. Jos hevonen hyökkää, sitä pitää vetää kunnolla turpaan kättä pidemmällä.

- Kerronpa jotain. Tämä törkeily siirtyy menneisyyteen, jos siihen puututtaan. Ei ehkä heti huomenna, mutta pikku hiljaa. Ei siitä niin hirveän kauaa ole kun naisetkaan eivät saaneet äänestää. Sotikaamme siis maltillisesti kaikkea paskaa vastaan. Ihmiset, jotka toimivat niin kuin toimivat, eivät välttämättä ole pahoja, ainoastaan vanhojen uskomusten vallassa ja tietämättömiä.

Lue Katja Ståhlin kirjoitus täältä.

Kommentoi »