Karita löysi tasapainon elämäänsä
Puheenaiheet
Karita löysi tasapainon elämäänsä
Karita Tykkä, 40, on monien vaiheiden kautta löytänyt oman parhaan itsensä.
Julkaistu 11.11.2016
Apu

Karita Tykkä, 40, on etsinyt itseään monien kokeilujen kautta. Takana ovat lapsuuden karkkihimo, nuoruuden ja misseyden aikaiset dieetit, orjallinen liikunta sekä 20 vuoden lihattomuus. Hän on oppinut kuuntelemaan kehoaan ja mieltään. Hän antaa vinkkejä hyvän olon löytämiseen myös toisille.

- Elämäntehtäväni on inspiroida ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Teen sitä kirjoittamalla, puhumalla ja hyödyntämällä kaikki mahdolliset some-väylät.

Karita kirjoittaa muun muassa Rakkaudella, Karita ja Superlemon -blogeja ja ruokakirjoja, joiden kaikki reseptit ovat hänen omiaan.

- Pidän raakaruoasta, mutta syön kaikkea muutakin, sitä mitä kehoni tuntee tarvitsevansa. Suosin puhtaita, käsittelemättömiä raaka-aineita.

Itsensä kehittäminen kiinnostaa

Karitan tomii myös elämäntaidon valmentajana. Hän on käynyt LCF Life Coach koulutuksen helsinkiläisessä Valmentamossa.

- Sen kautta opin paljon itsestäni ja sain työkauluja muiden ihmisten auttamiseen.

Karita käy parhaillaan koulua, joka syventää ravitsemustietoutta.

- Rakastan opiskelemista. Koulutan itseäni jatkuvasti. Haluan ottaa asioista selvää ja tulla paremmaksi omaksi itsekseni. Sillä tiellä olen ja haluan olla paras mahdollinen minä pääni sisällä.

Arki Karitalla on työn ja perheen välissä tasapainottelemista ja se onnistuu hyvin. Puoliso sekä pariskunnan juuri kuusi vuotta täyttänyt Luca-poika asuvat viihtyisää kotia ja nauttivat yhteisistä vapaahetkistä. Karita myös tekee osan töistään kotona.

Apu tapasi Karitan Clarion-hotellin virallisissa avajaisissa Helsingin Länsisataman kupeessa.

MARJA NYMAN

Kommentoi »