Kansanedustaja Susanna Koski säväytti uudessa tyylissään: ”Syksy oli rankka tukalleni”
Puheenaiheet
Kansanedustaja Susanna Koski säväytti uudessa tyylissään: ”Syksy oli rankka tukalleni”
Susanna tyrmää vihjailut hänen ja Hjallis Harkimon romanttisista väleistä.
Julkaistu 3.2.2016
Apu

Kokoomuksen kansaedustaja Susanna Koski saapui Valtiopäivien avajaisten iltatilaisuuteen Finlandia-talolle uudistuneessa, pirteässä tyylissä. Lettikampauksistaankin tuttu ensimmäisen kauden kansanedustaja oli käynyt saksimassa olkapäille ulottuneet vaaleat kutrinsa selvästi lyhyempään malliin.

– Olen tosi ilahtunut muutoksesta ja viihdyn hyvin uudessa tukassani. Voitolla yöhön -ohjelma oli niin rankka hiuskuontalolleni, että päätin vaihtaa mallia. Tukka oli joka viikko kovassa käsittelyssä, joka vaati veronsa, hyväntuulinen Susanna nauroi.

Paitsi hiuksille, syksyllä kuvattu viihdeohjelma oli Susannalle muutenkin kova koitos. Kansanedustaja mursi sen aikana kaksi kylkiluutaan, ja onkin käyttänyt alkuvuoden lähinnä haavojen paranteluun.

– Minulla on vieläkin kaikenlaisia vaurioita paranneltavana, mutta lähden silti energiaa täynnä kevääseen. Ohjelmassa kokeilemani liina-akrobatia jää varmasti uutena lajina harrastuksekseni, ja enduroakin haluaisin kokeilla kevään mittaan, moottoripyöräilyä harrastava Susanna suunnitteli.

Susannan nimi on yhdistetty viime aikoina toistuvasti kansanedustaja ja Jokeri-pomo Hjallis Harkimoon. Kummatkin ovat kuitenkin kertoneet väliensä olevan vain kaverilliset. Hiljattain kaksikko bongattiin yhdessä Jokereiden pelistä Hartwall Arenalta.

– Olemme Hjalliksen kanssa työkavereita. Kyseessä oli vapaa-ajan matka ja mukana oli muitakin kansanedustajia, Susanna tyytyi kommentoimaan.

Kommentoi »