Tuulilasi

Kamuxille lisää tilaa Vantaalla - Airportin automyymälä laajenee


Käytettyjä autoja myyvä Kamux Vantaa Airport laajenee elokuun alussa, kun vanhan tilan yhteydessä oleva uusi ja remontoitu tila otetaan käyttöön.

Laajennuksen avulla Kamux pystyy palvelemaan asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla entistä paremmin, sillä laajennettuun myymälään mahtuu hyvä valikoima autoja.

Remontoitu laajennusosa otetaan käyttöön elokuussa. Laajennus on 1 300 neliömetrin suuruinen. Kaikkiaan Vantaa Airportissa on tilaa nyt 3 600 neliötä. Samalla Kamux saa käyttöönsä lisää ulkotilaa.

”Tartuimme tilaisuuteen laajentaa toimintaamme Vantaalla, sillä asiakkaat ovat löytäneet lentokentän läheisyydessä toimivan myymälän hyvin”, maajohtaja Jussi Mäkinen kertoo.

Laajennus palvelee sekä henkilöautoista että hyötyajoneuvoista kiinnostuneita asiakkaita. Valikoima saadaan paremmin asiakkaille esille. Asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse tyytyä vain myymälässä esillä oleviin autoihin, vaan Kamuxin koko 3 000 auton valikoima on asiakkaan ulottuvilla. Kamux siirtää autot joustavasti ja nopeasti asiakkaan lähimpään myymälään tai kotiovelle saakka.

”Liiketilan kasvaessa Kamux pystyy palvelemaan asiakkaita entistä paremmin ja monipuolisemmin. Suuri liiketila varmistaa ennen kaikkea sen, että yritys pystyy laajentamaan autovalikoimaansa pääkaupunkiseudulla entisestään”, maajohtaja Mäkinen sanoo.

Kamux on vuonna 2003 toimintansa aloittanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut autoliikeketju, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamuxilla on 39 autoliikettä Suomessa, yhdeksän Ruotsissa ja kaksi Saksassa. Historiansa aikana Kamux on myynyt yli 140 000 autoa. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli noin 405 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 343 työntekijää. 

Julkaistu: 2.8.2017