Tuulilasi

Kamux laajenee jälleen Suomessa: uusi myymälä tulossa Ouluun


Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa voimakasta kasvuaan. Kamux laajentaa toimintaansa avaamalla uuden myymälän Ouluun tammikuussa 2019.

Uusi myymälä on Kamuxille jo kolmas Oulussa.

"Kamuxilla on ennestään Oulussa kaksi myymälää, yksi Oulunlahdessa ja toinen Ruskossa. Tämä tammikuussa Limingantullissa avautuva myymälä on noin 2 000 neliömetriä eli kooltaan Oulun myymälöistä isoin. Oulu on iso keskus, kun otetaan huomioon myös ympäröivien kuntien asukasmäärä, joten uuden myymälän myötä pystymme palvelemaan alueen asiakkaita entistäkin paremmin", maajohtaja Tommi Iiskonmäki kertoo.

Valikoima laajenee hyötyautoilla

Kolmas myymälä Oulussa mahdollistaa valikoiman laajentamisen hyötyautoilla.

"Kolme myymälää tuo lisäkapasiteettia, jonka myötä pystymme tuomaan kattavan hyötyautovalikoiman oululaisten asiakkaiden ulottuville. Hyötyautoista ovat kiinnostuneita yrittäjät, ja toinen ostajaryhmä on yksityiset henkilöt, jotka hankkivat auton esimerkiksi harrasteisiin ja mökkeilyyn", Iiskonmäki kertoo.

Kamux tekee tarpeen mukaan hyötyautoihin asiakkaan käyttötarpeita palvelevia muutoksia, esimerkiksi väliseinien siirtoja, lisäpenkkejä, eristyksiä, verhoiluja tai muita varusteluita. Uusi Oulun myymälä vahvistaa jalansijaamme alueella ja samalla koko Suomen käytettyjen autojen markkinoilla. Limingantullin myymälässä palvelemme asiakkaita kahdeksan myyjän ja myyntipäällikön voimin, ja autoja myymälään mahtuu noin 130. Myymälä sijaitsee osoitteessa Tyrnäväntie 6", Iiskonmäki sanoo.

Uusia myyjiä haetaan

"Kamuxilla voi asioida, miten asiakkaalle mukavinta on. Meidän tapamme tehdä edullisempaa autokauppaa perustuu siihen, että koko Suomen noin 4 000 auton valikoima sekä Ruotsin ja Saksan autot ovat asiakkaan ulottuvilla riippumatta siitä, missä liikkeessä haluaa asioida tai mitä kanavaa pitkin ottaa meihin yhteyttä", Iiskonmäki muistuttaa.

"Kasvavana yrityksenä palkkaamme uutta henkilöstöä ja erityisesti uusia automyyjiä. Haluamme olla autokauppa, jonne on mukava ja helppo tulla asioimaan, ja sen vuoksi panostamme myyjiemme koulutukseen. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä. Oulun myyntitehtäviin käynnistämme rekrytoinnin syksyn aikana", Iiskonmäki vinkkaa.

Julkaistu: 8.9.2018