Apu

Kalle Palander sairasti koronan yksin kartanossaan Virossa: ”Päätä särki tosi paljon, oli alilämpöä enkä jaksanut tehdä mitään”

Kalle Palander sairasti koronan yksin kartanossaan Virossa: ”Päätä särki tosi paljon, oli alilämpöä enkä jaksanut tehdä mitään”
Kommentaattorina tunnettu Palander on kiitollinen, ettei kärsi koronaviruksen jälkioireista.
Julkaistu: 1.4.2021

Entinen alppihiihtäjä Kalle Palander sairasti jo viime vuoden lokakuussa koronan.

– Päätä särki tosi paljon, oli alilämpöä enkä oikein jaksanut tehdä mitään. Sairastin täällä kartanolla yksin Virossa, mutta pahin vaihe meni ohi reilussa viikossa. En ole myöskään kärsinyt mistään jälkioireista, siitä olen kiitollinen, Palander kertoi Penkinlämmittäjät-sarjan etäpressissä.

Virosta Suomeen tv-töiden perässä kulkeva Palander toimii Yle Urheilun alppilajien asiantuntijana. Naapurimaassa kartanon omistava Palander pääsee kulkemaan rajan yli vasta-ainetodistuksella.

– Sen vuoksi minun on hieman helpompi liikkua. Onneksi se on voimassa vielä hetken ajan. Yritän selvittää parhaillaan milloin voisin saada rokotuksen. En tiedä miten me sairastaneet saamme piikin.

Olet mitä syöt -ohjelmassa mukana ollut Palander on yrittänyt urheilla kuluneen kevään aikana, mutta motivaatio on ollut vähissä.

– Odottelen sitä hetkeä kun alkaa kiinnostaa. Aina kun pääsen, käyn pelaamassa padelia ja tennistä tai kaukalopalloa. Sellaista joukkuepelailua, salihomma ei kiinnosta pätkääkään.

Penkinlämmittäjät MTV3-kanavalla huhtikuusta alkaen

Kommentoi »