Kaksostyttöjen isä Jaajo Linnonmaa: "Ikävä kotiin on erilaista"
Puheenaiheet
Kaksostyttöjen isä Jaajo Linnonmaa: "Ikävä kotiin on erilaista"
Isäksi tullut Jaajo Linnonmaa tekee uuden aluevaltauksen elokuvanäyttelijänä.
Julkaistu 18.2.2015
Apu

Jaajo Linnonmaa on kiertänyt viime viikot Suomea markkinoimassa Luokkakokous -elokuvaa, jossa hän näyttelee yhden päärooleista. Radiojuontaja on joutunut olemaan ensimmäistä kertaa pidempiä aikoja poissa Maija-vaimonsa ja joulukuussa syntyneiden kaksostyttöjen luota.

- Reissussa on ollut ihan erilainen ikävä kotiin. Nyt siellä odottaa kolme tyttöä. Tietenkin kun kaksoset ovat nyt pieniä, haluaisin olla joka hetki katsomassa, miten he kehittyvät.

Tyttöjen ristiäiset pidetään kahden viikon kuluttua. Moni Jaajon kavereista on yllättynyt kuullessaan miehen perheenlisäyksestä.

- Hyvätkin ystävät ovat soittaneet minulle, että olet sitten tullut isäksi. Pidimme tiedon raskaudesta tiiviisti perhepiirissä.

Jaajo piti radiosta isyysvapaata tammikuun. Nyt elokuvan mainostaminen on vienyt paljon aikaa.

- Uskon, että kuulijat ovat ymmärtäneet, että elokuvan tekeminen on minulle, joka ei ole ammattinäyttelijä, kerran elämässä -kokemus. Nyt oikein odotan, että pääsen radioon lepäämään.

Linnonmaa on pyrkinyt vähentämään töitä.

- Päätin jo silloin välivuotta pitäessäni, että jätän kaikki ylimääräiset juontokeikat tekemättä. Ja nyt varsinkin, kun tytöt syntyivät, keskityn olennaiseen. Turhat kissanristiäiset ovat jääneet jo ajat sitten.

Luokkakokous-elokuvan ensi-ilta 25.2

Kommentoi »