Kaksi kertaa eronneet Kimmo Vehviläinen ja Johanna Ullakko: "Meiltä ei kysytä parisuhdevinkkejä"
Puheenaiheet
Kaksi kertaa eronneet Kimmo Vehviläinen ja Johanna Ullakko: "Meiltä ei kysytä parisuhdevinkkejä"
Kimmo Vehviläinen ja Johanna Ullakko ovat haastaneet itseään ja toisiaan parisuhteessa. - Meillä on rima korkealla onnellisuuden kanssa. Ihan kiva ei riitä meille.
Julkaistu 17.6.2016
Apu

Radiojuontaja Kimmo Vehviläisen ja avopuoliso Johannan elämä on asettunut onnellisesti raiteilleen kahden eron ja yhteenpaluun jälkeen. 

– Olemme olleet nyt kaksi viimeistä vuotta yhdessä, viime kesänä ostimme talon. Hankimme nyt myös koiran, Beibin, Johanna Ullakko kertoi viime viikonloppuna pidetyssä IskelmäParatiisissa.  Kimmo toimi tapahtumassa juontajana, mainostoimistossa tuottajana toimiva Johanna vapaalla.

Molemmilla on kaksi lasta edellisestä liitosta. Kimmon lapset ovat vielä teini-ikäisiä, Johannan nuoria aikuisia. Pari on puhunut avoimesti parisuhteensa haasteista ja pariterapiasta.

– Suhteemme ei näyttäydy eroineen ja yhteenpaluineen ulkopuoliselle sellaisena, että meiltä kysyttäisiin parisuhdevinkkejä. Meillä on rima korkealla onnellisuuden kanssa. Moni elää vuosia löysässä hirressä, meille ei ole ikinä riittänyt se, että meillä on ihan kivaa, Kimmo sanoi. 

Pariskunnan erot eivät ole kestäneet kovin pitkään. Huumori on yksi asia, joka pitää paria yhdessä.

- Tämähän on hyvä systeemi olla puoli vuotta yhdessä ja puoli vuotta erossa, Kimmo naljaileekin.

Pari viihtyy hyvin yhdessä, mutta myös oma tila on tärkeää.

- Olen siitä onnekkaassa asemassa, että vaimollani on aina minulle paljon asiaa. Meillä on suhteessa myös paljon vapautta, toinen saattaa viettää aikaa vaikka keskenään mökillä, jos siltä tuntuu.

Kommentoi »