Apu

Pitkään sairastanut Kaisa Liski: "Näköhermosto vaurioitui – enkä usko, että se enää palautuu"

Pitkään sairastanut Kaisa Liski: "Näköhermosto vaurioitui – enkä usko, että se enää palautuu"
Kaisa Liski tekee syksyllä uuden aluevaltauksen ruuanlaiton parissa.

Kiinteistönvälittäjänä tunnettu Kaisa Liski avaa elokuussa lounasravintolan Riihimäelle.

– Olen ollut melkein 16 vuotta ravintola-alalla ennen kiinteistöuraani. Tämä on paluu juurille. Moni meni polvilleen koronan myötä, mutta itse olin jo polvillani ja rämpimässä ylöspäin, kun muut alkoivat kipuilemaan. Halusin tehdä jotain, mikä ei liity mitenkään vanhaan, Masterchef VIP -kilpailun viisi vuotta sitten voittanut Liski mietti Aika jonka sain -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä.

Pitkään sairastellut ja konkurssin tehnyt Liski aikoo kokata, häärätä salissa ja palvella asiakkaita jaksamisensa mukaan.

– Jos en jaksa, täytyy pyytää joku apuun.

Sairausloma kesti melkein vuoden

Hän kärsi viime vuonna vakavista aivoverenkierrollisista häiriöistä, unettomuudesta ja sydämen lisälyönneistä. Melkein vuoden kestänyt sairausloma johtui stressistä ja kovasta työtahdista.

– En ole toipunut täysin verenkiertohäiriöstä. Oikealla silmällä en näe vielä kunnolla, joten se vaikuttaa siihen, että vasen silmäni väsyy helposti ja lähtee harhailemaan. Näköhermostoni on vähän vaurioitunut, enkä usko, että se enää palautuu. Olisi se tämän vuoden aikana palautunut, jos olisi palautuakseen.

Nyt hän on päättänyt ottaa rauhallisemmin.

– Teen työtä elääkseni, en enää elä tehdäkseni työtä.

Julkaistu: 20.7.2020
6 kommenttia