Tuulilasi

Kaikkia munia ei kannata laittaa samaan koriin, sanovat korealaisetKaikkia munia ei kannata laittaa samaan koriin, sanovat korealaiset

Hyundai Motor Corp. on investoinut tulevaisuuden teknologioissaan kaikkeen mahdolliseen, sillä korealaisilta on tulossa tavallinen hybrid, Plug-In-Hybrid, vetyauto ja täyssähköauto.
Teksti TL-verkkotoimitus
Kuvat Hyundai

Monet muut suuret autonvalmistajat, kuten Toyota, keskittää osaamisensa vain yhteen teknologiaan. Toyota panostaa tällä hetkellä vetyautoihin. Nissan puolestaan uskoo Leafin kaltaisiin täyssähköautoihin.

Hyundai Motor, johon kuuluu myös Kia, panostaa näihin kaikkiin teknologioihin yhtä aikaa. Vuosina 2016–2018 Hyundai ja Kia esittelevät Yhdysvalloissa neljä hybridiä, kaksi pistokehybridiä ja yhden sähköauton, kertovat Autonewsin lähteet.

Autonewsin haastatteleman analyytikon mukaan Hyundailla kehitetään jokaista mahdollista tulevaisuuden teknologiaa. Korealaiset haluavat, että heillä on osaamista kaikilla näillä osa-alueilla.

Mikä tahansa käyttövoimaa tuleekin jatkossa olemaan johtava autojen polttoaine, Hyundai pystyy reagoimaan siihen.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Julkaistu: 11.8.2015