Apu

Jussi ja Hilla Halla-aho äänestivät Helsingin Eirassa

Jussi ja Hilla Halla-aho äänestivät Helsingin Eirassa
Helsingin äänestysalue 5C Eirassa, Ehrensvärdintiellä oli myös kansainvälisen median kiinnostuksen kohteena. Syynä pipopäinen Jussi Halla-aho, joka saapui äänestämään tasan kello yksitoista. Hän tuli paikalle Hilla-vaimonsa ja perheen kahden nuorimman pojan kanssa.
Julkaistu: 14.4.2019
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ei ryhtynyt äänestypaikalla ennustamaan illan vaalitulosta, mutta myönsi puolueen tavoittelevan suurimman asemaa. Hän viipyi kotvan aikaa äänestyskopissa, jonka jälkeen hänen vuonna 2013 syntynyt poikansa sanoi hämmästyneenä: - Oliko tämä näin nopea juttu?
Kansainvälisen median rynnätessä äänestyksen jälkeen Halla-ahon ympärille hän sanoi, että perussuomalaiset ovat tehneet historiaa ainakin yhdessä asiassa.
- On ennen näkemätöntä suomalaisessa poliittisessa historiassa, että puolue on onnistunut kaksinkertaistamaan kannatuksensa alle puolessa vuodessa.
Filosofian tohtori Hilla Hallo-aho sanoi Apu-lehdelle, ettei kampanja-aika ole ollut entisiin kampanjoihin verrattuna raskaampi.
- Tähän olemme tottuneet Jussin meppivuosina.
Hilla Halla-aho ei ole suunnitellut lähtevänsä mukaan politiikkaan.
- Se on liian rankkaa ja raadollista peliä! Illalla olen kuitenkin Jussin mukana Apollo-klubilla jännittämässä. Tulee mielenkiintoinen ilta.

Unkarin tv-kanava haastatteli Halla-ahoa

Jussi Halla-aho kiinnosti erityisesti Unkarin katsotuimman tv-kanavan M1:n uutistoimittaja Attilaa.
-Miksikö olen täällä? Ehdottomasti siksi, että Halla-aho on galluppien mukaan toiseksi suosituin suomalainen poliitikko. Hänessä on paljon samaa kuin Unkarin Viktor Orbánissa, kiireinen Attila kommentoi.
Kiireiseen ja jännittävään vaali-iltaan valmistautuva Suomen Uutisten päätoimittaja, Jussi Halla-ahon oikea käsi Matias Turkkila kertoi äänestyspaikalla, että perussuomalaisten vaalisivusto oli kaatunut aamupäivällä.
- Vika saatiin korjattua nopeasti, syynä sivuston kaatumiseen oli todennäköisesti runsas kävijämäärä, Turkkila sanoi ja riensi auttamaan ovesta ulos pyrkivää, rollaattorin avulla kulkenutta eiralaisrouvaa.
1 kommentti