Juontaja Marja Hintikka: ”Takana elämäni rankin vuosi!”
Puheenaiheet
Juontaja Marja Hintikka: ”Takana elämäni rankin vuosi!”
Marja Hintikka uskoo, ettei olisi selvinnyt perheen ja töiden yhdistämisestä ilman miehensä tukea.
15.1.2016
 |
Apu

Omaa keskusteluohjelmaansa emännöivällä Marja Hintikalla on takanaan koetteleva mutta antoisa vuosi. Oman ohjelman lisäksi Marja sai viime vuonna toisen lapsensa yhdessä puolisonsa Ile Uusivuoren kanssa.

– Viime vuoteni oli kertakaikkisen hurja ja täynnä kaikkea uutta. Olin syksyllä henkisesti ja fyysisesti tiukemmalla ja väsyneempi kuin koskaan aiemmin elämässäni – mutta se kannatti. Oman ohjelman tekeminen on minulle todella suuri toteutunut unelma, Marja kertoi Kultainen Venla -gaalassa perjantai-iltana.

Marja myöntää, että vauvanhoidon ja intensiivisen ohjelmanteon yhdistäminen on ollut vaikeaa. Se ei olisikaan ollut hänen mukaansa mahdollista ilman puolison täyttä tukea.

– Pystyin tähän ihanan mieheni ansiosta. Hän on ollut kotona lasten kanssa, kun minä olen tehnyt ohjelmaa. Minua itseänikin jännitti, miten selviän kaikesta, kun vauvalla oli kaiken lisäksi koliikki. Onneksi läsnä oleva moderni isyys on nykyään mahdollista ja voimme vuorotella kotonaolon ja töiden välillä.

Rohkea räväyttäjä

Juontajan yllätykseksi Marja Hintikka Live on herättänyt pitkin syksyä huomiota räväköiden puheenaiheidensa vuoksi. Keskusteluohjelmassa on nähty muun muassa raju kurituskohtaus, jonka tarkoituksena oli demonstroida, miltä fyysinen kurittaminen lapsesta tuntuu.

– En tiennyt olevani mikään rohkea räväyttäjä. Teen vain ohjelmaa aidosti ja täydestä sydämestäni. Kun tekee töitä parhaiden ystäviensä kanssa, ideat myös lähtevät helposti lapasesta.

– Kuritusdemo hirvitti minuakin, sillä ei minua ole ennen lyöty, enkä tiennyt, miten siihen reagoisin. Sekin meni kuitenkin maaliin ja moni katsoja kertoi vaikuttuneensa näkemästään, Marja iloitsi.

Vauvakilot sulivat pois

Sorjan juontajan varressa ei näy enää merkkiäkään vuodentakaisesta synnytyksestä. Marja epäilee ruokavaliomuutostaan hoikistumisen syyksi. Refluksitaudin oireet alkoivat vaivata pian syntymän jälkeen pienokaista, ja Marja joutui karsimaan ruokavaliostaan niin maidon, viljat kuin kahvinkin. 

– Kaikki herkkuni vietiin pois, ja siksi vuoksi kilotkin karisivat tosi nopeasti. Jos vedin yhdenkin spagetin, vauvan vatsa alkoi heti reagoida. Jouduin vahtimaan nelisen kuukautta tosi tarkasti syömisiäni.

Myös säännöllisellä hyötyliikunnalla lienee osansa asiaan.

– Olen koko ajan liikkeellä lasten kanssa ja työnnän rattaita ylämäissä kinosten keskelläkin. Ehkä myös raskaalla elämällä on ollut osansa hoikistumiseeni, Marja nauroi. 

Kommentoi »