Apu

Duudsonien Jukka Hildén aikoo jäädä Suomeen: "Koronan lisäksi meininki jenkeissä on tällä hetkellä niin sekaisin tulevien vaalienkin vuoksi"

Duudsonien Jukka Hildén aikoo jäädä Suomeen: "Koronan lisäksi meininki jenkeissä on tällä hetkellä niin sekaisin tulevien vaalienkin vuoksi"
Duudson-taustasta on Jukka Hildénin mukaan hyötyä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. – Jos meille on tapahtunut jotain, olemme painaneet loppuun asti vaikka kipsin kanssa.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén asuu toistaiseksi Chachi-puolisonsa ja lastensa kanssa Suomessa. Perhe pysyy kotimaassa siitäkin syystä, että Hildén osallistuu syksyn ajan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

– Katsomme Yhdysvaltojen tilannetta ensi kesänä uudestaan. Koronan lisäksi meininki jenkeissä on tällä hetkellä niin sekaisin tulevien vaalienkin vuoksi, Hildén mietti ohjelman tiedotustilaisuudessa.

Kilpailussa hän haluaa olla oma itsensä.

– Teen täysillä kaiken pilke silmäkulmassa. Olen aina halunnut haastaa itseäni ja oppia uutta. Tämä jos jokin on laji, josta en tiedä hölkäsenpöläystä. Toivottavasti inspiroin sitä kautta ihmisiä tekemään uusia asioita.

Hildénin vaimo Chachi on ammattitanssija, mutta streetlajeissa.

– Hän ruoski minua eräiden Tiktok-videoiden teossa siihen malliin, että sanoin hänelle, ettei hänellä ole mitään sanomista paritanssiasioihin. Hän tsemppaa minua kyllä täysillä ja on ylpeästi mukana.

Duudson-taustasta on Hildénin mukaan kilpailussa myös hyötyä.

– Jos meille on tapahtunut jotain, olemme painaneet loppuun asti vaikka kipsin kanssa.

Julkaistu: 11.8.2020
Kommentoi »