Juha Tapio: "Pomosta tuli myöhemmin appiukkoni"
Puheenaiheet
Juha Tapio: "Pomosta tuli myöhemmin appiukkoni"
Juha Tapion juhannusmenu on jo selvillä. Laulajan ensimmäiseen kesätyöhön liittyy mielenkiintoinen yksityiskohta, jonka hän myös paljastaa Avun Kesäkeikalla-sarjassa.
Julkaistu 18.6.2015
Apu

Erityistä kesäkeikkailussa: – Valo ulkona tekee ihmisistä muutenkin valoisia. Kesällä ihmiset ovat keikoillakin vapautuneempia, kun keikalle ei välttämättä tulla perjantai-iltana raskaan duuniviikon jälkeen väsyneenä.

Kesäkeikan jälkeen: – Joskus olemme käyneet uimassa. Usein lähden yöllä ajelemaan himaan ja nautin valossa. Sitä marraskuun loska-ajoa nimittäin riittää. Tulen usein kotiin 4-5 aikaan aamuyöstä. Usein maisemat ovat niin kauniita, että tekisi mieli mennä herättämään perhe, että tulkaa mun kanssa aamukahville terassille.

Erikoisin kesäkeikka: – Erikoisin ja hienoin backstage oli viime kesänä Simerockissa, jossa esiintyjiä viihdytti cheerleader-ryhmä. Siellä pystyi myös ampumaan rankkareita ja käymään panssarivaunuajelulla. Se oli kuin pieni huvipuisto.

Kesäbiisi: – Ostin keväällä kasan kotimaisten kollegoiden levyjä, jotka aion kuunnella kesän keikkamatkoilla läpi.

Kesäruoka: – Laitan grillin kuumaksi niin usein kuin mahdollista. Juhannusruokana menee uudet perunat ja kala.

Ensimmäinen kesätyö: - Olin 17-vuotiaana Pohjanmaalla töissä läheisellä maatalousfirmassa tekemässä maatöitä. Olin kaksi kesää jyväjemmarina. Yritin olla parempi työmies kuin olinkaan, sillä kävi niin, että tästä yrittäjästä, jolle tein töitä tuli myöhemmin appiukkoni.

Kommentoi »