Apu

Juha Tapio: En ole menossa Olli Lindholmin sijaiseksi

Juha Tapio: En ole menossa Olli Lindholmin sijaiseksi
Juha Tapio nähdään ensi kaudella Voice of Finlandin tähtivalmentajana.
Kuvat Jaakko Jaskari

Juha Tapio viettää kiireistä syksyä ennen tauolle jäämistään. Pieniä taikoja -konserttikiertue tarjoilee intiimin, tarinallisen illan artistin seurassa.

- Siitä tulee hienoin juttu, jonka olen yrittänyt tehdä. Ja vuosi päättyy joulukuun alussa Hartwall Arenalle, Juha Tapio kertoi Elämä lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa.

Tauko siintää horisontissa ja ihmisetkin ovat jo haikeina.

- Etenkin kesällä jengi jää taputtamaan minuuttikaupalla eikä itsekään malttaisi tulla lavalta pois. Mutta onneksi on vielä keikkoja jäljellä.

Lisämausteensa syksyyn tuo lokakuussa alkava Voice of Finland.

- Siitä en osaa sanoa vielä oikein mitään, sillä en ole edes katsonut ohjelmaa paljoa. Reissun päällä ei tule katsottua televisiota. Mutta tuntuu vain hauskalta, etten tiedä mitä tulee tapahtumaan.

Eniten laulaja odottaa toisten neuvomista.

- Olen aina keskittynyt itseeni, joten nyt näen onko minusta toisia auttamaan. Tuntuu hienolta kääntää huomio toisiin vaihteeksi ja katsoa artistia ulkopuolelta. Laulutunteja tai -tekniikkaa en aio antaa.

Edesmenneen Olli Lindholmin sijaiseksi hän ei koe ohjelmaan menevänsä.

- Itse asiassa tästä on ollut jo vuosia sitten puhetta, mutta minulla on aina ollut muita suunnitelmia ja kiertueita. Nyt oli aikataulullisesti sopiva sauma. En ole menossa Ollin työtä jatkamaan, ja ovathan valmentajat muutenkin vaihtuneet vuosien varrella.

Julkaistu: 12.9.2019
Kommentoi »