Apu

Äidin kuolema pysäytti Juha Tapion: "Vuosi on sisältänyt elämän koko kirjon onnesta suruun"

Äidin kuolema pysäytti Juha Tapion: "Vuosi on sisältänyt elämän koko kirjon onnesta suruun"
– Olen ollut paljon perheen ja läheisten kanssa. Sitä tarvittiinkin, että koko ajan ei ole ajatukset jossain tulevassa projektissa, laulaja kertoo.
Julkaistu: 4.2.2021
Laulaja Juha Tapiolla on käynnissä sapattivapaa, jonka aikana on ollut niin iloa kuin murhetta.
– Vapaan ajoitus on ollut osuva. Oli turha haikailla esimerkiksi festareiden perään, kun niitä ei järjestetty. Onneksi on ollut muuta mielekästä tekemistä kuin keikkailu. Olen ollut paljon perheen ja läheisten kanssa. Sitä tarvittiinkin, että koko ajan ei ole ajatukset jossain tulevassa projektissa. Se oli tosi tärkeää, hän mietti The Voice Of Finlandin uuden kauden etäpressissä.
Surua elämään toi laulajan äidin poismeno viime kesän lopussa.
– Hautasin äitini viime vuonna. Vielä vuosi sitten ei ollut aavistustakaan, että näin voisi käydä. Vuosi on sisältänyt elämän koko kirjon onnesta suruun. Siinä mielessä olen tyytyväinen, että olen saanut viettää aikaa niiden tärkeimpien ihmisten kanssa.
Artisti kirjoittaa lauluja koko ajan, keikoille hän lupaa palata vasta, kun se on varmasti turvallista.
– En halua tehdä kompromissipaluuta, vaan vetää täysillä ja vailla huolia. Keikkailu on parasta musiikissa ja uskon, että se oivallus kantaa kun jatkamme keikkoja. Nuorempana otti paineita kaikesta kun raivasi itselleen jalansijaa. Sen rimpuilun jälkeen entistä enemmän keskiössä on onni siitä, että saamme olla tässä ja soittaa.
The Voice of Finlandin kymmenes kausi Nelosella ja Ruudussa perjantaisin
Kommentoi »