Apu

"Jos mä en olisi syntynyt, ei tätäkään oltaisi saatu valmiiksi!" – Lasten suusta

Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.

Benjamin, 6, silitteli Sofin, 10 kk, pieniä jalkoja ja totesi: ”Ne ovat niin sileät ja pehmeät, kun niillä ei ole vielä kävelty.”

Pappa 74

Söimme päivähoitolapseni kanssa jouluruokia tuunattuina. Selitin, että nämä ovat rääppiäisiä. Iltapäivällä poika kyseli: ”Oisko sinulla vielä niitä hyviä rääpisköitä?”

Rääpiskötäti

Pikku Anne tahtoi tietää, mitä hänen tätinsä tekee työkseen. Niinpä hän kysyi famoltansa: ”Mitä se Pia-täti oikein touhustelee?”

Ulla-famo

Tytär pyörähti lastensa kanssa mummia tervehtimässä. Mummi ei ollut varautunut ja päivitteli, ettei ole mitään hyvää. Linnea, 7, katseli kahvipöydässä tarjolla olevia pikkupullia ja piparkakkuja ja totesi: ”Onko nämä pullat niitä ei-mitään-hyvää?”

Mummi

Kymmen- ja viisivuotiaat lapseni kokosivat yhdessä vähän vaikeampaa palapeliä, itse seurasin touhua vieressä. Palapelin ollessa melkein valmis nuorempi tokaisi tomerasti: ”Jos mä en olisi syntynyt, ei tätäkään oltaisi saatu valmiiksi!”

Äippä

Julkaistu: 9.2.2020
Kommentoi »