Joogaopettajaksi opiskellut Mariko: "Jään toistaiseksi Suomeen"
Puheenaiheet
Joogaopettajaksi opiskellut Mariko: "Jään toistaiseksi Suomeen"
Neljä vuotta New Yorkissa asunut Mariko miettii jatkoa Kwan-yhtyeen comebackille. Päätyönäään laulaja opettaa tällä hetkellä joogaa.
11.11.2014
 |
Apu

Kwan-yhtyeestä tuttu Mariko Pajalahti, 35, ei palaa New Yorkiin ennen ensi syksyä. Neljä vuotta New Yorkissa asunut laulaja palasi kesällä Suomeen We want more -ohjelman kuvauksiin. Ohjelma päättyi viime lauantaina Barona Areenalla järjestettyyn konserttiin, jossa Mariko esiintyi Kwanin kanssa. Bändin tulevaisuus on vielä auki.

- Tapaamme kundien kanssa ensi viikolla ja mietimme miten jatkamme. Itse ajattelen, että kun fiilis näin hyvä ja yleisön vastaanotto on ollut hyvä, että miksi emme voisi jotain tehdäkin, Tanssii tähtien kanssa -ohjelman vuonna 2007 voittanut Mariko sanoi.

Mariko on opiskellut syksyn aikana myös joogaohjaajaksi.  Hän opettaa tällä hetkellä Helsingissä joogaa useita tunteja viikossa. Alunperin hänen piti muuttaa marraskuun lopussa takaisin New Yorkiin, mutta töiden takia hän siirsi lähtöä ensi syksyyn.

- Jään nyt toistaiseksi Suomeen, ainakin ensi syksyyn. Välillä minulla on kova ikävä Nykiin. Kaupungista ehti tulla neljässä vuodessa minulle koti. Tein siellä kaikkea mahdollista työtä, myös teatteria ja musiikkia. Nyki opetti minulle älyttömän paljon esiintymisestä. Opin nauttimaan siitä enemmän. Siellä saattaa olla maanantai-iltana 150 keikkaa. Jengillä jotenkin rauhallinen suhatutuminen esiintymiseen, se on vain yksi juttu, mitä kaiken muun työn ohella tehdään.

- Toisaalta olen nauttinyt myös Suomen rauhallisemmasta tahdista. Tässä on myös perhe ja vanhat ystävät lähellä. Toisaalta olen äärihelposti kyllästyvä ihminen, joten saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Mariko jutteli tänään Fustra Internationalin tilaisuudessa. Fustra valittiin vuoden liikuntatuotteeksi vuonna 2012.

Mariko kertoo itse olevansa kausiluonteinen liikkuja. Joogaa hän on harrastanut kymmenen vuotta.

- Tykkään pilateksetsa, uimisesta ja kausittain punttitreenistä. Urheilen kuusi kertaa viikossa. Jooga sopii muuten rauhattomalle luonteelleni.

Kommentoi »