Tuulilasi

Jeremy Clarksonin, Richard Hammondin ja James Mayn tulevaisuus on selvinnyt – uusi tv-ohjelma!Jeremy Clarksonin, Richard Hammondin ja James Mayn tulevaisuus on selvinnyt – uusi tv-ohjelma!

Top Gearin entiset keulahahmot ovat tekemässä uutta tv-sarjaa Amazonin suoratoistopalvelu Primeen. Ensimmäiset jaksot esitetään vuonna 2016.
Teksti TL-verkkotoimitus
Kuvat Amazon UK

Tieto on virallinen, ja koko kolmikko on varmistanut tekevänsä uutta ohjelmaa. Tulevalla showlla ei ole vielä nimeä, mutta sen kuvaukset ovat alkamassa lähiaikoina. Hyvät uutiset jatkuvat myös, sillä Top Gearin tuottajana jatkanut Andy Willman siirtyy myös tekemään uutta auto-ohjelmaa.

Tästä kaikesta on tulkittavissa, että myös jatkossa on luvassa Top Gearille tyypillistä päätöntä menoa. Herrat ovat allekirjoittaneet Amazonin kanssa kolme tuotantokautta kattavan sopimuksen.

Sopimus on tehty vain Amazonin kanssa, joten toistaiseksi Clarksonin ja kumppaneiden ohjelma näkyy vain suoratoistopalvelu Amazon Primessa. Tämä voi olla huono asia suomalaisten kannalta, sillä Amazon Primen suoratoistopalvelut eivät toistaiseksi ole käytössä Suomessa.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Julkaistu: 30.7.2015