Jere Lehtisen perhe totuttelee NHL-vuosien jälkeen elämään Suomessa
Puheenaiheet
Jere Lehtisen perhe totuttelee NHL-vuosien jälkeen elämään Suomessa
Leijonien General Manager Jere Lehtinen ehti asua 19 vuotta ulkomailla.
Julkaistu 6.3.2015
Apu

Ex-jääkiekkoilija Jere Lehtisen perhe on totutellut viime kesästä asti elämään Suomessa. 19 Dallasissa vietetyn vuoden jälkeen varsinkin perheen kaksoistytöillä Annalla ja Sofialla, 14, on ollut totuttelemista uuteen kotimaahansa. Viisihenkinen perhe asuu Espoossa. Lapset käyvät englanninkielistä koulua. – Lapset ovat kesälomia lukuun ottamatta asuneet koko elämänsä Dallasissa. Poika on sopeutunut nopeammin. Mutta kyllä tässä parempaan päin ollaan menossa.  

Muutto tuli ajankohtaiseksi, kun Lehtinen nimettiin viime kesänä Leijonien General Manageriksi. Perhe aikoo kuitenkin vierailla Amerikassa. Myös työt vievät Lehtistä jatkossa Pohjois- Amerikkaan. – Vietimme juuri hiihtoloman perheen kanssa Dallasissa. Lapset tapasivat koulu- ja harrastuskavereitaan. Lähden ensi viikolla Pohjois-Amerikkaan itse katsomaan pelejä.

Maajoukkueen mukana on harjoitellut tällä kaudella viisikymmentä kiekkoilijaa. MM-leiri alkaa jo kolmen viikon kuluttua. Lopulliset valinnat saattavat elää sen mukaan, miten pelaajia vapautuu.

- Valinnoista tulee vaikeat, sillä hyviä pelaajia saattaa olla käytettävissä paljonkin, Lehtinen kertoi eilen Esport Bristol-kuntokeskuksen avajaisissa Helsingissä. Lehtinen on harjoitellut Espoon Esportin tiloissa aikoinaan pikkupoikana tennistä. Nykyään hän käy siellä kuntosalilla.

Kommentoi »