Jere Karalahden Nanna haaveilee lapsista
Puheenaiheet
Jere Karalahden Nanna haaveilee lapsista
Nanna Koivisto, 27, arvelee olevansa erilainen kiekkovaimo.
30.3.2015
 |
Apu

Olet mukana Fitnesspäiväkirjat -ohjelmassa. Miten päädyit lajin pariin?

– Harrastin nuorempana taitoluistelua ja jalkapalloa. Vuonna 2008 aloitin ryhmäliikuntatuntien vetämisen. Fitness tuli kuvioihin 2012, jonka myötä kiinnostuin terveellisestä ruokavaliosta. Aikaisemmin söin mitä edessä oli.  

Miten herkuttelet?

– Tällä hetkellä ruokavaliossani on tietyn verran proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja, joita minun pitää päivässä saada. Välillä menemme ravintolaan, jolloin en laske niin tarkkaan.  

Muutit vuoden alussa kihlattusi, jääkiekkoilija Jere Karalahden luo Jönköpingiin. Millaista on kiekkovaimon arki? - Olisin miettinyt muuttoa eri tavalla, jos minulla ei olisi ollut töitä tiedossa. Teen Jönköpingistä etätyönä personal trainer -ohjauksia Suomeen sekä kuvannut ohjelmaa.  

Miltä julkisuus on tuntunut? – Täytyy sanoa, että ensin julkisuus järkytti. Olen myös vuoden aikana ymmärtänyt julkisuuden karun ja raadollisen puolen. Onneksi minulla on ihanat ihmiset ympärillä, jotka tukevat ja auttavat. Alkuun luin keskustelupalstoja, että apua mitä minusta kirjoitetaan. Sen olen lopettanut. Samoin, jos julkaisen jonkin kuvan sosiaalisessa mediassa, en seuraa kirjoitetaanko siitä jotakin.   

Avioidutte ensi kesänä. Miten hääsuunnitelmat edistyvät? – Hyvin. Meillä on hyvät kaasot ja bestmanit, joille olemme ulkoistaneet kaiken. Minulla on kaasoina molemmat siskoni, yksi lapsuudenystävä ja ystävä   

Kolma asiaa, jotka haluat tehdä elämäsi aikana? – Haluan lapsia. On ollut hienoa saada seurata vierestä, siskojen ja ystävien vanhemmuutta. Rakkaus omaan lapseen on jotakin, jonka haluan kokea. Haluan myös nähdä maailmaa ja oppia siinä samalla itsestäni. 

Fitnesspäiväkirjat alkaa Avalla 13.4

Kommentoi »