Apu

Jere Karalahden kihlattu Nanna Koivisto: "Julkisuus järkytti"

Jere Karalahden kihlattu Nanna Koivisto: "Julkisuus järkytti"
Vuodenvaihteessa Jere Karalahden kanssa kihlautunut Nanna Koivisto on joutunut totuttelemaan julkisuuteen.
Julkaistu: 18.3.2015

Nanna Koivisto, 27, muutti vuoden alussa kihlattunsa jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa Jönköpingiin. Koivisto ei halunnut heittäytyä pelkästään kiekkovaimoksi, vaan hän on tehnyt etätyönä personal trainer -ohjauksia Suomeen sekä kuvannut Fitnesspäiväkirjat -ohjelmaa, joka alkaa Avalla huhtikuussa. 

Nanna on joutunut totuttelemaan julkisuuteen Karalahden rinnalla. Värikkään menneisyyden omaavan kiekkoilijän elämänmuutos kiinnostaa.

- Täytyy sanoa, että ensin julkisuus järkytti. Olen myös vuoden aikana ymmärtänyt julkisuuden karun ja raadollisen puolen. Onneksi minulla on ihanat ihmiset ympärillä, jotka tukevat ja auttavat.

Kun Nannan ja Jeren suhde paljastui, on Nannan sosiaalisessa mediassa julkaisemista kuvista saattanut nousta otsikoita.

- Alkuun luin keskustelupalstoja, että apua mitä minusta kirjoitetaan. Sen olen lopettanut. Samoin, jos julkaisen jonkin kuvan, en seuraa kirjoitetaanko siitä jotakin. 

Pari avioituu kanssa ensi kesänä.

- Hääsuunnitelmat voivat hyvin. Meillä on hyvät kaasot ja bestmanit, joille olemme ulkoistaneet kaiken. Minulla on kaasoina molemmat siskoni, yksi lapsuudenystävä ja ystävä. 

Fitnesspäiväkirjat alkaa Avalla 13.4. Ohjelmassa kuvataan Eevi Teittisen, Venla Savikujan, Nanna Koiviston ja Mari Valosaaren treenejä ja elämää.

Kommentoi »